Oyunun adı ‘Tehlike’

Güncelleme Tarihi:

Oyunun adı ‘Tehlike’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2016 15:10

Demetevler’de, kendinden yaşça küçük çocukları organize ederek ev ve işyerlerine ‘torpil’ adlı patlaycılardan attıran Serdar A. adlı genç, bu anları kaydedip internet ortamında paylaşıyor. Sosyal medyadan tepki yağan gencin silahlı videoları ise dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Yenimahalle Demetevler’de çekilen ve 31 Temmuz’da sosyal medyada “Yaşlı adamın evine torpil atan çete” adıyla paylaşılan görüntüye, tepki yağıyor. Çoğunluğu internet üzerinden tanıştığı kendinden yaşça küçük çocukları organize ederek, Demetevler bölgesindeki ev ve işyerlerine ‘torpil’ adlı patlaycılardan attıran Serdar A. isimli genç, bu anları saniye saniye kaydedip, sosyal medya hesabından paylaşıyor. Serdar A. ayrıca, paylaşım yaptığı videolarda küçük çocuklar için, “Hayranlarım” şeklinde söz ediyor.

POLİSE İHBAR ETTİLER

Ekşi Sözlük’te paylaşılmasının ardından çok sayıda internet kullanıcısının tepkisini çeken videolarda 3-4 kişilik gruplar halinde Serdar A.’nın etrafında toplanan çocuklar, Demetevler 12. Cadde ve Onkoloji Hastanesi çevresinde çeşitli süpermarketler ve insanların yaşadığı evlerin içine torpil atarak kaçıyor. Serdar A.’nın internette yayınladığı aynı içeriğe sahip yaklaşık 20 videosu bulunuyor. Videolara tepki gösteren Ekşi Sözlük kullanıcıları, Serdar A. hakkında polise ihbarda bulunduklarını da belirtiyor.

Haberin Devamı

TABANCALI TÜFEKLİ GÖRÜNTÜLER

Ankara Hürriyet olarak, Serdar A.’nın internette yayınladığı videoları tek tek izledik. Gence ait geçmiş dönemlerde paylaşılan ‘silahlı görüntüler’ dikkat çekiyor. Çeşitli beylik tabancaları ve pompalı tüfekle çektiği görüntüleri paylaşan Serdar A., bununla da kalmayıp Yenimahalle’deki bir parkta, eline silah alarak rastgele ateş ediyor. Bu görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları da torpil videolarında yer alan çocuklar ile Demetevler bölgesinde yaşayan Ankaralıların büyük tehlike altında olduğunu savunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!