‘Otoparkçılar saldırdı’ iddiası

Güncelleme Tarihi:

‘Otoparkçılar saldırdı’ iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 18:01

Talatpaşa Bulvarı’nda yol kenarı ücretli otopark çalışanları tarafından darp edildiğini savunan esnaf Ömer Yavuz, olay sırasında kulak zarının patladığını, kısa süre içinde ameliyat olacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Darp edilmesinin ardından şikayetinden vazgeçmesi için tehdit edildiğini de belirten Yavuz şanları söyledi:
Talatpaşa Bulvarı’nda arabamı park edip, arkadaşımın dükkanına malzeme indirdim. o sırada otoparkçının geldiğini gördüm. Zaman diliminin geçmediğini söyledim. Fakat rahat bırakmadı. Rüzgârlı'daki olayı kastederek ‘İllaki birinin ölmesi mi lazım’ dedim. O da 'İlla biri ölecekse o da burada sen olursun' dedi. ‘Sen kimi öldürüyorsun’ diye tepki verdim. Yumruk vurmaya başladı. Daha sonra hepsi bana saldırdı. Arkadaşımı, ‘Şikayetinden vazgeçsin’ diye tehdit ediyorlarmış. Kimse pısırık kalmasın, ben herkesin hakkını savunuyorum. Sonuna kadar savaşacağım. Belki öleceğim ama hiç kimse esir olmasın. Biz esir oldukça daha çok kan akacak” dedi.
Rüzgarlı Sokak’ta 21 yaşında bir gencin ölümü ile Meclis kararı ile sonlandırılan yol kenarı ücretli otopark uygulamasından 5 ay sonra, otopark görevlileri Talatpaşa Caddesi’nde yeniden ortaya çıkmıştı. Ankara Hürriyet’in “Değnekçiler 5 ay sonra Talatpaşa’da” manşetinin ardından Büyükşehir’e bağlı zabıta ekipleri, bölgede nöbet tutmay başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!