‘Örümcek’ için geldi

Güncelleme Tarihi:

‘Örümcek’ için geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2014 01:31

Ekranların beğenilen isimlerinden Gülşah Çomoğlu, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Bülent Cihantimur’un geliştirdiği ‘Örümcek Ağı’ tekniği için Ankara’ya geldi.

Haberin Devamı

Aşkın Bedeli dizisinin genç ve güzel oyuncusu Gülşah Çomoğlu’na uygulamalı bilgi veren Op. Dr. Mehmet Reis, ‘Örümcek Ağı’ tekniğinin hemen tüm vücuda uygulandığını, özellikle de yüz bölgesinde çok kullanıldığını anlattı. Reis, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Bu teknik, yüzünde çok fazla sarkma olmayan, cerrahi müdahale safhasına gelmemiş olan kişilere uygulanabiliyor. ‘U’ haline gelmeye başlayan yüzün, operasyonla ‘V’ haline gelmesi sağlanıyor.

ETKİSİ UZUN YILLAR SÜRÜYOR

Hazırlık aşamasıyla birlikte yaklaşık iki saat süren uygulama ile sarkan bölgeye iğneler yardımıyla ipler yerleştiriliyor. Bu ipler, vücutta 6-7 ay içinde eriyip kaybolurken vücut kendi dokularını oluşturuyor. Bu uygulama popo ve meme dikleştirmede, boyun ve karındaki sarkmalarda da kullanılabiliyor. Kaymış dokuları, tekrar yerine oturtuyor. Etkisi iki yıl kadar devam ediyor. İki yıl sonra tekrar yapıldığında ise etkisi çok uzun yıllar sürüyor. Ergenlik çağından itibaren ihtiyacı olan herkese uygulanabiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!