Ortak hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Ortak hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 14:35

Yenimahalle Belediyesi’nin sporcuları, yeni sezona merhaba yemeğinde buluştu.

Haberin Devamı

Kadınlar Süper Liginde mücadele edecek hentbolcular ile Amatör Süper Ligde yarışacak olan futbolcular, sezonu zirvede bitirmek için birlik beraberlik mesajı verdi.

Yenimahalle Belediyespor bünyesindeki sporcular, 2015-2016 sezonu öncesinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın, Hasan Doğan Stadyumu’nda verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu sezon, Ankara Amatör Süper Ligde mücadele edecek olan futbol takımı ile geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu kadın hentbol takımının oyuncuları, yeni sezondaki ortak hedeflerini şampiyonluk olarak belirledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe; Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Hüseyin Boran, kulüp yönetimi ve basın mensupları katıldı. Her branşta şampiyonluğu hedefleyen kulübün, yapmış oldu yeni transferler ilgi odağı olurken, Başkan Yaşar da sporcularıyla yakından ilgilendi.

Haberin Devamı

SPOR BİRLEŞTİRİCİ BİR GÜÇ

Spora ve altyapıya verdikleri öneme vurgu yapan Başkan Fethi Yaşar, “Dünyanın bu kadar kötüleştiği, insanların nefret ve kin duygularından beslendiği, ayrımcılığın tavan yaptığı bir dönemde, sporun ve kültürün insanları birbirlerini yaklaştırdığını düşünüyor ve yaşadığımız coğrafyanın güzelliklerini görmekte bir araç olarak değerlendiriyorum” dedi.
Batıkent’te inşası devam eden stadyumun yeni sezona yetişeceğinin müjdesini veren Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak yaptığımız spor merkezlerimizle, spor salonlarımızla sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. İnşallah Batıkent’te de güzel bir spor kompleksini bu sezona yetiştireceğiz. Bir ilçede 2 tane stadyumu Ankara’ya kazandırmanın onurunu yaşıyorum” dedi.
Geride kalan sezon hem lig şampiyonu olan, hem de federasyon kupası ile Süper kupayı kazanan Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol takımı, Eylül ayında Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına çıkacak. Antrenör Serdar Eler, yeni transferle güçlenen kadronun bu sezon da çok iyi işler başaracağına inandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!