Orgazm sorunununa ‘estetik’ müdahale

Güncelleme Tarihi:

Orgazm sorunununa ‘estetik’ müdahale
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 15:47

Orgazm olamayan birçok kadının bu gerçeği sakladığını belirten Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, bölgedeki fazla yağlanma ya da doğum sonrası vajina genişlemesiyle ortaya çıkan sorunların estetik müdahalelerle giderilebildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Hormonal dalgalanmalar, yağlanma ve kontrolsüz vajinal doğumların genital bölgede form kayıplarına sebep olabildiğini belirten Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu sorunların “Genital Güzelleştirme” tekniğiyle giderilebildiğini söyledi. “Maalesef Türk kadını orgazm olamadığını saklıyor” diyen Cihantimur, şunları söyledi: “Genital güzelleştirme, vajinanın bedendeki diğer hiçbir bölgeden farkı olmaksızın estetik kalmayı hak ettiği fikrinden yola çıkarak, olası sorunları çözümleyen bir uygulamadır. Kadınlar bu alanda beliren sorundan kaçmaya, görmezden gelmeye ve hatta dile dahi getirmeye çekinseler de, vajina bölgesinde beliren estetik ve ya sağlık sorunları, onların özgüvenlerini zedeliyor. Vajina bölgesi hem sağlık hem de estetik açıdan bazı sorunlar yaşayabilir. 

Haberin Devamı

İDRAR KAÇIRMA SORUNU

Dış ve iç dudaklarda sarkma, mons pubis tümseğinde yağlanma veya çöküklük, pigmentasyon sorunları, iç genital bölgenin deformasyonu, gevşemesi, cinsel hazda azalma, fonksiyon bozuklukları, estetik dışı görüntü ve idrar kaçırma gibi sorunları gözlemleyebiliriz. Aslına bakarsanız tüm bunlar orgazm olamama sorununu tetikleyen unsurlardır. Genital güzelleştirmeyle dış ve iç dudaklar forma sokulur, mons pubis tümseği normal boyutlara getirilir, klitoris açığa çıkarılır, pigmentasyonu sorunu çözümlenir, vajina daraltma yapılır, G noktası(Gshot) belirgin hale getirilir, fonksiyon bozuklukları giderilir, vajina bölgesine kaybolan estetiği tekrar kazandırılır ve idrar kaçırma sorunu varsa çözümlenir. G noktası ve klitoris daha çabuk uyarılır, orgazm kolaylaşır ve diğer sorunların ortadan kalkması da kadına özgüven verir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!