Olan çocuklara oluyor

Güncelleme Tarihi:

Olan çocuklara oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2021 00:43

Motokurye olarak çalışan eşini trafik kazasında kaybeden Ayfer Kartal, iki yıldır 3 çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışıyor. Bir lokantada motokurye olarak çalışan Sinan Kartal’a 2019’da Altındağ Kazım Karabekir Caddesi’nde alkollü araç kullandığı belirlenen bir sürücü otomobiliyle arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Kazada ağır yaralanan Sinan Kartal, 8 gün yoğun bakımda kaldı ancak kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Sinan Kartal, geride acılı bir eş ile biri iki aylık 3 çocuk bıraktı. Eşini trafik kazasında kaybettikten sonra bugün 14, 6 ve 2 yaşlarındaki üç çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Ayfer Kartal, sürücülere seslenerek, “Biraz dikkatli olsunlar, alkol alıp direksiyona geçmesinler. Olan çocuklara oluyor” dedi. Kartal, yaşadığı zorlu süreçle ilgili şunları anlattı:

BÜYÜK TRAVMA YAŞADIM

“Eşimin vefatıyla büyük travma yaşadım ve 3 çocuğuma nasıl bakacağımı düşünerek korkuya kapıldım. İlk günlerde maddi olarak sıkıntı yaşadık. Eşimin sigortasından yatırılan parayla ev aldık. Emekli maaşı bağlandı ve şu an onunla geçiniyoruz. Geride 3 çocuk kaldı. İnsanların trafikte dikkatli olmalarını istiyorum. Bana yaşatılanların sorumluluğunu kim alacak? Biraz dikkatli olsunlar, alkol alıp direksiyona geçmesinler. Olan çocuklara oluyor. Tüm vatandaşların trafik kurallarına uyması gerekiyor. Kurallara uyulmadığı takdirde yine bir sürü can kaybolacak, çocukların yetim kalacak.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!