Okurların gözünden Ankara Sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara Sokakları
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 09:07

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Kentle ilgili sorunlara duyarlılık gösteren okurlarımız, sorunların çözülmesini istiyor.

Haberin Devamı

KARANLIKLAR İÇERİSİNDEYİZ

Bu fotoğrafı Hürriyet Ankara Whatsapp Şehir Hattı’na gönderen okurun şikâyeti şöyle: “Mamak Ege Mahallesi Mustafa Yücel Özbilgin Caddesi’ndeki aydınlatma direği 10 gündür yanmıyor. Cadde karanlık içinde. ‘Ay çıksa da etraf biraz aydınlansa’ diye bekler olduk. İlgili yerlere başvurduk ama hâlâ karanlıklar içerisindeyiz.”

Okurların gözünden Ankara Sokakları


BEŞ MAHALLEYİ MAĞDUR EDEN KÖMÜR DEPOSU

Mamak’tan bir başka okur ise eski bir kömür deposundan dert yanmış ve şunları aktarmış:
“Ege, Cengizhan, Fahri Korutürk, General Zeki Doğan ve Mutlu mahallelerinin kesiştiği yerde bulunuyor. Burası bir ara Mamak Belediyesi’nin web sayfasında ‘rekreasyon alanı’ olarak projelendirilip, reklamı ve tanıtımı yapıldı. Ama aradan geçen onca zamana rağmen hâlâ somut bir adım atılmadı. Gerçekten bu beş mahallede yaşayan insanlar ve halk mağdur durumda.”

Okurların gözünden Ankara Sokakları


VİLLA DEĞİL VİRANE

Haberin Devamı

Okur Ayzit Şahinler, GOP Mahallesi Umurbey Sokak’ta çektiği fotoğraf için “Senelerden beri bizi rahatsız eden bir yıkıntı var. Eskiden villa olan ama şu anda kapısı, penceresi gibi her şeyi sökülüp çalınan, insana ürküntü veren bu viraneyle baş başayız” demiş.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


HER YER VALE

Okurumuz Hüseyin Ekşi, şikâyetini şu sözlerle dile getirmiş:
“Oran Mahallesi’ndeki Panora AVM’de ne kadar insan varsa yarısı kadar da vale var. Her iki metrede bir vale. Nedir bu vale rezaleti? Bu kadar büyük bir AVM sahiplerinin park parasına mı ihtiyaçları var?”

REKLAM PANOSUNU KİM KALDIRACAK?

Okurumuz Ege Özen ise Kızılay Şehit Adem Yavuz Sokak’ta günlerdir yerde bekleyen reklam panosu için, “Cam kırıkları yaya yoluna dağılmış durumda. Tehlike arz ediyor. Kim kaldıracak bu panoyu?” diye sormuş.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!