Okuma bilmeyenlere destek

Güncelleme Tarihi:

Okuma bilmeyenlere destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2010 00:00

Ankara Koru Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Geleneksel Çimler Üstünde Dans Konseri’nin 11.’si, İtalya Büyükelçiliği’nde yapıldı. “Nursel ve Grup Line Out”un sahne aldığı ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı geceden elde edilen gelir, Şentepe Eğitim Evi’nde düzenlenecek eğitim projelerinde kullanılacak.

ÇEŞİTLİ yardım derneklerine ve yardım projelerine katkı sağlamak amacıyla Geleneksel Çimler Üstünde Dans Konseri düzenleyen Ankara Koru Rotary Kulübü, 11. dans gecesini İtalya Büyükelçiliği’nde gerçekleştirdi. Geceye üç ay önce göreve başlayan İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Gianpaola Scarante ve eşi Barbara Scarante ile Koru Rotary Kulübü Başkanı Orhan Paçacı ve eşi Kadriye Paçacı ev sahipliği yaptı.

Doyasıya dans ettiler

Gecenin açılış konuşmasını yapan Orhan Paçacı, katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, konserin gelirinin Şentepe Eğitim Evi’nde düzenlenecek eğitim projelerine bağışlanacağını ifade etti. Paçacı’nın ardından söz alan İtalya Büyükelçisi Gianpaola Scarante, böylesine bir yardım etkinliğine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tarz etkinliklerin iki kardeş ülke olan Türkiye ve İtalya arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığını dile belirtti. Gecenin düzenlenmesinde büyük rol oynayan ve daha önceki konserlerde sahne alan Erhan Yalçın ve eşi Elif Yalçın çifti ise bu sefer sahneyi Nursel ve Grup Line Out’a devretti. Davetliler, canlı müzik eşliğinde elçiliğin çim bahçesinde doyasıya dans ederek keyifli bir akşam yaşadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!