Okulların sahne sıraları belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Okulların sahne sıraları belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2008 00:00

Başkenti sallayacak Ankara Hürriyet Çankaya Belediyesi işbirliğiyle yapılan liselerarası müzik yarışmasında kura heyecanı yaşandı. 3 Mayıs’ta yapılacak büyük finalde sahne alacak müzik grupları sahneye çıkış sıralarını belirlediler. İlk sırada Arı Okulları sahnede olacak. Son sırada ise Kaya Beyazıtoğlu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu sahne alacak.

ANKARA Hürriyet ve Çankaya Belediyesi İşbirliği 3 Mayıs’ta yapılacak Liselerarası Müzik yarışmasıyla ilgili, yarışmada sahne alacak grupların sıralarının da belirlendiği önemli bir toplantı yapıldı.

Başkent’i sallayacak liselerarası müzik yarışmasıyla ilgili yarışmaya katılacak okulların temsilcileri Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Ankara Hürriyet Yetkilileri ve Çankaya Belediyesi yetkilileriyle buluştu.

Çankaya Belediyesi Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda Ankara Hürriyet’i Haber Müdürü ve aynı zamanda Liselerarası Müzik Yarışması Organizasyon Komitesi Üyesi Levent Seğmen ve Haber Koordinatörü Ateş Yalazan temsil etti.

KURA HEYECANI Yarışmaya katılacak okulları temsilen öğretmenlerin ve öğrencilerin katıldığı toplantı 3 Mayıs’taki büyük finalde sahne alacak grupların sıralamalarının belirlendiği kura çekimiyle başladı. Öğrencilerin bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen kura çekiminde birinci sırada yarışacak okul Arı Okulları olurken, son sahne alacak müzik grubu Kaya Beyazıtoğlu Lisesi’nden oldu.

Kura çekimin ardından Ankara Hürriyet Haber Müdürü Levent Seğmen ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Canan Karakul yarışmaya katılacak müzik gruplarının sorularını yanıtladı.

SAHNE ÜÇ GÜN SİZİN Detaylı bilginin verildiği toplantıyı değerlendiren ve bir öğrencinin ’Dışarıdan izleyici katılacak mı’ sorusunu yanıtlayan Seğmen, "Başvuruların ilk başladığı günden beri Anadolu Gösteri Merkezi sahnesinin sizleri ne kadar heyecanlandırdığına bizzat ben şahit oldum. Salona sadece yarışmaya katılan okulların öğrencileri girebilecek. İçiniz rahat olsun arkadaşlar Çankaya Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz o salonu üç gün boyunca size verdi." dedi.

Toplantının ardından verilen kokteylde öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Eryılmaz, "Öğrencilerimizin heyecanını görmek, onlarla bu heyecanı paylaşmak bizim en büyük mutluluğumuz. Göreve geldiğimiz günden beri sosyal aktivitelere verdiğimiz desteğin devamı niteliğindeki bu önemli yarışma bizleri de çok heyecanlandırıyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi şimdiden kutluyorum" dedi.

İŞTE SAHNE SIRALARI

ANKARA
Hürriyet Çankaya Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen liselerarası müzik yarışmasına katılan okulların sahne alma sırası ise şöyle oldu: "Arı Okulları, Özel Bilim Koleji, Sokullu Mehmet Paşa Lisesi, İncirli Lisesi, TOKİ Anadolu Lisesi Gazi Çiftliği Lisesi, Kalaba Lisesi, Altındağ İnönü Lisesi, M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesi, Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi, Kocatepe Mimar Kemal Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Dikmen Anadolu Lisesi, 50. Yıl Lisesi, TED Polatlı Koleji, 75. Yıl Lisesi, Çağrıbey Anadolu Lisesi, Türk Telekom Anadolu Teknik Lisesi, TED Ankara Koleji, A. Ü. Geliştirme Vakfı Okulları Lisesi, Ankara Anadolu Lisesi, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Lisesi, Prof. Dr. Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi, Kırkkonaklar Anadolu Lisesi, Elvankent Bilgi Anadolu Lisesi, Özel Evrensel Koleji, Aydınlıkevler Anadolu Lisesi, Dr. Binnaz Rıdvan Ege Anadolu Lisesi, Büyük Kolej, Abdullah Mürşide Özünenek Lisesi, Kaya Beyazıtoğlu Lisesi"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!