Okçular önemli sınavda

Güncelleme Tarihi:

Okçular önemli sınavda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 10:47

Okçuluk Dünya Kupası İkinci Ayak Yarışları, bugün Antalya’da başlayacak.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Okçuluk Dünya Kupası’nın, 2013 Akdeniz Oyunları’nın bir provası olacağını söyledi.
Şampiyonada, bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya almayı hedeflediklerini belirten Topaloğlu, şöyle konuştu: “Antalya’da 16 Haziran’a kadar sürecek şampiyonaya, 50 ülkeden yaklaşık 350 sporcu katılacak. Toplam 4 ayaktan oluşan şampiyonanın ikinci ayağını Antalya’da organize edeceğiz. Milli takımdan şampiyonada madalya bekliyoruz. Umut ediyorum ki sporcularımız bu amaca ulaşacak ve ülkemize madalya kazandıracak. Okçuluk Dünya Kupası, Akdeniz Oyunları’nın bir provası şeklinde olacak.”
Okçuluk Milli Takımı hazırlık kampında; klasik yay bayanlarda Begül Löklüoğlu, Aybüke Aktuna, Elçin Baykal Öncü, Deniz Yandımata, erkeklerde Cevdet Demiral, Yağız Yılmaz, Fatih Bozlar, Kerem Kırsever; makaralı yay bayanlarda Vildan Şenocak, Gizem Kocaman, Ayşe Salgın, Ecem Cansu Coşkun, erkeklerde de Demir Elmaağaçlı, Ahmet Bacak, Evren Çağıran ve Barış Tandoğan yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!