Müzayedede yardım yarışı

Güncelleme Tarihi:

Müzayedede yardım yarışı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimleri Türk Eğitim Derneği burs fonu yararına düzenlenen müzayedede biraraya geldi. Kavaklıdere Beymen mağazasında gerçekleşen müzayedeyi Uğur Batur yönetti.

Haberin Devamı

Müzayedeye cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Beymen Kavaklıdere Mağazası’ndaki müzayedeye Gülseren Özdemir, Düriye Arseven, Neşe Boysanoğlu, Aysel Akçay, Zeynep Köksalan gibi isimler katıldı. Müzayedeyi Uğur Batur yönetti. Müzayedede çeşitli tablolar, heykeller, süs eşyaları gibi 140 parça eser satışa çıktı.

10 BİN GENÇ MEŞALE

Müzayededen elde edilen gelir, Türk Eğitim Derneği tarafından Türkiye’de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak üzere başlatılan “10 bin Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye Kampanyası II” için kullanıldı. GAMA Holding Onursal Başkanı Erol Üçer’in eşi Mine Üçer, satın aldığı parçalarla müzayedede en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Müzayede sonunda Kürşat Başar, Burçin Büke ve Ayşen’den oluşan grubun müzikleri konuklardan alkış aldı. Müzayede sırasında stant açan Estetik İnternational da katılımcılara, yeni gelişen estetik ve güzellik uygulamalarıyla ilgili bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!