Müşteri çekmeye çalışan AVM’lerde yılbaşı çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Müşteri çekmeye çalışan AVM’lerde yılbaşı çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2011 00:00

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte AVM’lerde hareketlilik başladı. Arabadan cep telefonuna; navigasyon cihazından bilgisayara kadar birçok renkli seçenekle müşterilerin ilgisini çekmeye çalışan AVM’ler yılbaşı kampanyaları düzenliyor.

YENİ yılı fırsat bilen AVM yönetimleri yılbaşı öncesinde kampanya yarışına başladı.

Giriş katlarında son model arabaları müşterilerin ilgisine sunan AVM’ler, yeni yılın şanslı müşterilerini alışveriş faturası karşılığında arıyor. Arabadan cep telefonuna; navigasyon cihazından bilgisayara kadar birçok renkli seçenekle müşterilerin ilgisini çekmeye çalışan bazı AVM’lerin yılbaşı kampanyaları şöyle:
Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Kampanya için müşterilerin AVM içerisindeki her hangi bir mağazadan 250 TL tutarında alışveriş yapması gerekiyor. Alışverişin ardından fatura ile başvuru yapacak olan müşteriler, kendilerine verilen çekiliş numarası ile kampanyaya katılacak. Kura çekiminin ardından da şanslı müşteriye 1 adet 2012 model AUDI A7 verilecek.

Son moral araç

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Yılbaşı kampanyasından sadece “Antares Kart&Genç Kart” sahipleri yararlanabilecek. Müşterilerine son model Volkswagen Tiguan seçeneği sunan Antares’te birçok hediye verilecek. Alışveriş merkezinden yapılacak 50 TL’lik alışverişin ardından yapılacak çekiliş sonunda ayrıca, 2 LCD televizyon, 3 IPad 2, 4 Iphone 4, 3 Notebook ve 5 Navigasyon cihazı da dağıtılacak.
Cepa Alışveriş Merkezi: CEPA AVM de müşterilerine kart zorunluluğu getiriyor. Yılbaşı kampanyasına dahil olmak için 100 TL’lik alışveriş yapması gereken müşterilerinden iki tanesi 2 adet Mercedes C 180 kazanacak. Cepa öğrencilere de ayrıcalık sunarken, Cepaso kartı olan öğrenciler çekilişlere iki kere katılabilecek.

Çelişikle hediye

Armada Alışveriş ve İş Merkezi: Armada kart sahiplerini çekilişe dahil ediyor. Her 100 TL’lik alışveriş karşılığında kampanyaya dahil edilen bir müşteriye son model jip verilecek.

Anatolium Ankara AVM: Gerçekleştirilecek çekiliş kampanyasında; 1 kişi 2012 model Volkswagen Tiguan, 5 kişi Philips LCD TV, 5 kişi Sony Tablet PC ve 5 kişi Samsung Notebook ve 1 kişi Ikea oturma odası sahibi olacak.

Gordion Alışveriş Merkezi: 01 Aralık 2011 - 02 Ocak 2012 tarihlerinde toplam 100 lira ve üzeri alışveriş yapanlara hediyelerini dağıtacak. Gordion AVM’nin yılbaşı hediyeleri arasında, I-Pad, LCD TV, Rusya Seyahati, Amasra-Safranbolu Gezisi, Laptop, Blackberry telefonlar, giyim, yiyecek ve içecek mağazalarından hediye çekleri yer alıyor. 17- 24? 30 Aralık tarihlerinde ise Gordion’da vals gösterisi ve yılbaşı konseri gerçekleşecek. Camerata Ankara Orkestrası eşliğinde Radizsky?Vivaldi- Çaykovski- Napolitanlar- Seçme Aryalar-Türk opera parçaları ile sanatseverler için Gordion’da olacak.

Arcadium Alışveriş Merkezi: 14 Aralık 2011 ile 14 Şubat 2012 tarihleri arasında aynı gün içinde yapılan toplam her 100 liralık alışveriş için, Nissan Juke için bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Ayrıca Arcadium, 20 Aralık tarihinden itibaren ise, aynı gün yapılan toplam 200 lira ve üzeri alışveriş için 2012’nin milli piyango biletini kazandırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!