Muhabbet kuşlarına yaşam teneffüsü

Güncelleme Tarihi:

Muhabbet kuşlarına yaşam teneffüsü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2019 16:26

Yenimahalle’de bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın sardığı binadakiler itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Bir dairedeki muhabbet kuşları da suni teneffüsle yaşama döndürülmeye çalışıldı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Güventepe Mahallesi 608’inci Sokak’taki 3 katlı Mutlu Apartmanı’nın bodrum katındaki depoda yangın çıktı. Dumanın apartmana yayılmasıyla dışarı çıkamayan bina sakinleri, evlerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanın evlere de sızması nedeniyle apartman sakinleri pencere ve balkonlara çıktı. Mahsur kalanlar, itfaiye ekiplerince uzatılan yangın merdivenleriyle kurtarıldı.

VATANDAŞLAR KURTARMAYA ÇALIŞTI

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği depodaki yangın kısa sürede söndürüldü. Apartmanın birinci katında oturan bir bina sakininin dumandan etkilenen muhabbet kuşları da bazı vatandaşlar tarafından suni teneffüs yapılarak yaşama döndürülmeye çalışıldı ancak bunda başarılı olunamadı. Dumandan etkilenen bazı bina sakinlerine de sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi.

Haberin Devamı

Muhabbet kuşlarına yaşam teneffüsü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!