Moda günleri geri geliyor

Güncelleme Tarihi:

Moda günleri geri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 14:03

Kadın giyimin Türkiye’deki önemli markalarından Karton Triko, 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonu fotoğraf çekimlerini Ukraynalı manken Hanna Tahna ile gerçekleştirdi. Çekimlerle birebir ilgilenen Canip Karakuş, son birkaç yıldır düzenlenmeyen Başkent Moda Günleri’nin yeniden başlayacağını ifade etti. 

Haberin Devamı

Karton Triko, 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonu fotoğraf çekimlerini Ukraynalı manken Hanna Tahna ile yaptı. Balgat’taki fabrikada yapılan çekimlerle marka sahibi Canip Karakuş yakından ilgilendi. Aynı zamanda Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı olan Karakuş, yeni koleksiyondan tekstil sektörüne çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

İKİ BUÇUK AY İÇİNDE YAPILACAK

Bu yılın triko yılı olacağını söyleyen Canip Karakuş, kalın örgülerin, kahverengi, siyah ve lacivert gibi renklerin öne çıktığını ifade etti. Karakuş, 2014 yılından beri düzenlenmeyen Başkent Moda Günleri’nin de iki yıl aranın ardından tekrar başlayacağını belirtti. Karakuş, Ankara’nın en büyük moda organizasyonu olan Moda Günleri’nin yaklaşık iki buçuk ay içinde gerçekleşeceğini ve çok sayıda yabancı mankenin podyuma çıkacağını aktardı. KREDİLERDE İNDİRİM İSTEĞİ
Canip Karakuş, sektörün sorunlarına da değindi. Darbe girişiminin olumsuz etkisinin kısa bir sürede atlatıldığını belirten Karakuş, Rusya ile ilişkilerin normalleşmeye başlamasının da sektör için olumlu olduğunu aktardı. Karakuş, 2017 yılının çok verimli geçeceğine inandığını ifade ederek, “Hükümetimizden aldığımız güçle, bundan sonra daha çok çalışacağız” dedi. Canip Karakuş ayrıca konut kredilerinde yapılan faiz indiriminin ticari kredilere de yapılması gerektiğinin altını çizerek, hükümet yetkililerine seslendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!