MKM’de bebeksiz ailelere umut

Güncelleme Tarihi:

MKM’de bebeksiz ailelere umut
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2010 00:00

Mamak Belediyesi ve Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Semineri” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Katılımcıların ücretsiz olarak muayene imkanı bulduğu seminerde, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül de aileleri yalnız bırakmadı.

“Umutsuzluklarınız, mutluluğa dönüşüyor” sloganıyla düzenlenen seminere Mamaklı aileler yine yoğun ilgi gösterdi. Bebeksiz ailelere umut olan seminerde Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül de aileleri yalnız bırakmadı. Akgül, sosyal amaçlı projelere destek verilmesinin çok önemli olduğunu belirtti

Ücretsiz muayene

Seminerde aileler, dağıtılan el broşürleriyle, konu hakkında bilgilendirildi. Seminer girişinde kayıt altına alınan aileler, Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi’nde randevu sistemiyle görüşmeye çağrılacak ve şikayetlerini uzman doktorlarla hiçbir ücret ödemeden paylaşabilecek.
Profesör Doktor Recai Pabuçcu, seminerde menopoz, rahim ağzı kanseri, meme kanseri ve kısırlık hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verdi. Meme kanseri nedir? Risk faktörleri nelerdir? Rahim ağzı kanseri nedir? Nasıl teşhis edilir? Menopoz belirtileri nelerdir? Gibi konular hakkında aileler bilgilendirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!