Mirkelam’a çifte sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Mirkelam’a çifte sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2008 00:00

Ankaralı sevenleriyle buluşan Mirkelam hayranlarına imza dağıttı. Akşam da Hakan Aysev ve Emre Altuğ’u sahnesinde ağırladı.

YENİ albümünün imza günü ve konseri için Ankara’ya gelen Mirkelam haftasonunda çifte sürpriz yaşadı. The Pub’da sevenleriyle buluşan Mirkelam sahnesinde önce Hakan Aysev’i ardından Emre Altuğ’u ağırladı.

ŞARKILARI DİLLERDE

Pop müziğin sevilen isimlerinden Mirkelam, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’daydı. Son albümü "Mutlu olmak istiyorum"la iyi bir çıkış yapan ünlü popçu, önce Optimum Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Optimum’da hayranlarına imza dağıtan Mirkelam, özellikle çocuk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Küçük hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektiren Mirkelam, gece de bir barda sahne aldı. The Pub isimli barda gece yarısı sahneye çıkan ünlü popçu, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yeni şarkılarının yanı sıra, eski parçalarını da seslendiren Mirkelam, gece geç saatlere dek hayranlarını coşturdu.

Aysev ve Altuğ sahnede

Mirkelam’ı önce ünlü tenor Hakan Aysev sahnede ziyaret etti. İki şarkıyla Santa Lucia ve Yalgızam şarkılarıyla Mirkelam’a destek olan Aysev’in ardından bu sefer Emre Altuğ sürpriz yaptı. Bir firmanın lansman gecesi için Ankara’da bulunan Altuğ programının ardından The Pub’a geldi. Altuğ, sahnede Mirkelam ile birlikte üç şarkı seslendirdi.

Yeni yaşını kutladı

ALK Hukuk Bürosu ortaklarından Avukat Levent Aydaş 33. yaşgününü Mirkelam’ın konseri eşliğinde kutladı. The Pub’da yeni yaşına giren Aydaş’ı arkadaşları da yalnız bırakmadı. Levent Aydaş’a (en sağda) doğum gününde (soldan sağa) baldızı Feyza Sumer, eşi Beyza Sumer Aydaş, arkadaşları Selcen-Gökmen Başpınar ve eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!