Milli Piyango’dan tarihin en büyük ikramiyesi

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango’dan tarihin en büyük ikramiyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2011 00:00

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, 31 Aralık 2011’de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olarak 40 milyon lira verileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Büyük ikramiyenin geçen yıl 35 milyon lira olduğunu hatırlatan Biçer,  “Büyük ikramiye insanları cezbedecek miktar olmalı, ama çok da başdöndürecek,  kendinden geçirecek kadar büyük olmamalı. Çünkü sonuçta biz insanların bu işi  eğlence modunda bırakmasını istiyoruz, çok fazla bağımlılık yapacak bir hale  dönüştürmelerini istemiyoruz” diye konuştu.
29 Kasım gecesi satışta
Biçer, yılbaşı biletlerine yapılan zammın ardından tam biletin 32 liradan  36 liraya, yarım biletin 16 liradan 18 liraya, çeyrek biletin de 8 liradan 9  liraya yükseltildiğini kaydetti.

Tam bilete çıkarsa tarihe geçecek

Büyük ikramiyenin tam bilete çıkması halinde, yılbaşında tarihin en büyük  ikramiyesini vermiş olacaklarını anlatan Biçer, bugüne kadar tek kişiye çıkan en  büyük ikramiyenin Süper Loto’da verilen 24,9 milyon lira olduğunu kaydetti. Biçer, yılbaşı özel çekiliş biletlerinin, 29 Kasım akşamında satışa  sunulacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!