Meclis personelinin sert oyununa Toptan’dan uyarı

Güncelleme Tarihi:

Meclis personelinin sert oyununa Toptan’dan uyarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2008 00:00

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Meclis çalışanları arasındaki futbol turnuvası final maçında ser oynayan personeli, "Bu kadar sert oynamayın. Ayağınızı, bir yerinizi kırarsınız" diyerek uyardı. Toptan, Meclis’te bu tür etkinlikleri destekleceğini de açıkladı.

MECLİS çalışanları arasında düzenlenen spor etkinliklerinde, futbol turnuvası final maçını izleyen TBMM Başkanı Köksal Toptan, iki oyuncunun kırmızı kart görmesi üzerine "Bu kadar sert oynamayın" uyarısında bulundu.

Futbol, voleybol ve tenis branşlarında düzenlenen "TBMM Personeli 5. Spor Etkinlikleri" sona erdi. TBMM Spor Tesislerinde oynanan futbol turnuvası final maçında, Koruma Müdürlüğü ile İç Hizmetler Müdürlüğü takımları, birincilik kupası için mücadele etti.

İç Hizmetler Müdürlüğü takımından 2 oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçı, Koruma Müdürlüğü 4-1 kazandı.

Karşılaşmanın bir bölümünü izleyen TBMM Başkanı Köksal Toptan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, karşılaşmanın çok sert geçtiğini ifade ederek, "Bu kadar sert oynamayın. Ayağınızı, bir yerinizi kırarsınız" dedi.

Kazanan kaybeden olmaz

Hem stres atma hem de vücudu sporla disipline etme açısından bu etkinliklerin önemine işaret eden Toptan, etkinliklerde eksiklikler varsa, bunları gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Futbolda, birinci olan Koruma Müdürlüğü ile ikinci olan İç Hizmetler Müdürlüğüne, voleybol turnuvasında yine birinci olan Koruma Müdürlüğü ile ikinci olan Genel Sekreterlik İdari Şube Müdürlüğüne kupalarını, TBMM Başkanı Toptan verdi.

Diğer dallarda ödüller

TENİS
turnuvasında birinci olan Atilla Ayberk ile ikinci olan Yusuf Aslantürk de kupalarını, Köksal Toptan’ın elinden aldı. Futbol ve voleybol turnuvalarında üçüncü ve dördüncü olan takımlara ise kupalarını, TBMM İdare Amirleri Hüsrev Kutlu ile Orhan Erdem verdi. TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca da turnuvada görev yapan hakemlere plaket takdim etti. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, bu yıl 20 Mayısta başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!