Mayısta üç fuar var

Güncelleme Tarihi:

Mayısta üç fuar var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2013 16:31

Ankara, Türkiye genelinde Mayıs ayında düzenlenecek 47 fuarın üçüne ev sahipliği yapacak. Başkent’te bu ay Altın, SODEX ve İş Makineleri fuarları düzenlenecek.

Haberin Devamı

Türkiye’de, Mayıs ayında 18 ilde 47 ayrı fuar düzenlenecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerden derlenen bilgiye göre, bu ay içinde düzenlenecek 47 fuarın üçü ise Başkent Ankara’da yapılacak. Ankara, 17-19 Mayıs tarihleri arasında Ankagold Ankara Altın, Mücevher Saat ve Gümüş Fuarı’13 ile 23-26 Mayıs’ta SODEX ANKARA Fuarı’na ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda ev sahipliği yapacak. 29 Mayıs-02 Haziran tarihlerinde ise KOMATEK 2013 13. Uluslararası İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri Fuarı ise Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

KOMŞUDA ÜÇ FUAR

16 etkinlikle fuar zengini İstanbul olurken Ankara’nın komşusu Konya ise 16-19 Mayıs’ta 10. Yapı Malzemeleri Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon Fuarı ile 10. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru Fuarı, 9. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!