Güncelleme Tarihi:
Ankara genelindeki 72 mağazasında istihdam edilen mutfak anneleri, daha önce çalışanlar tarafından dönüşümlü olarak yapılan yemek servisi, bulaşık yıkama, çay demleme gibi sorumlulukları üstlendi. Anne şefkatini, işyerlerine yerleştirmeyi amaçlayan projede, istekli olanlar başka birimlere geçiş yapıp, görevlerinde yükselebiliyor. Projenin fikir annesi, İnsan Kaynakları, İş Geliştirme ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Öznur Altunbilek, yoğun personel sirkülasyonunun yaşandığı perakende sektöründe nitelikli çalışan sayısını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Öznur Altunbilek şunları söyledi:
“Markette ‘usta-çırak’ geleneğinin yeniden canlandırıldığı Yetkin Çalışan ve Performans Yönetimi Projesi ile bu yıl gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşması’nda En iyi İnsan Kaynakları alanında “Perakendenin En İyi Fikirleri” ödülünü aldık” dedi.