Makyajda da eğitim şart

Güncelleme Tarihi:

Makyajda da eğitim şart
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 01:37

Başkentli kadınların son zamanlarda tercih ettiği kalıcı makyaj uygulaması, artık daha doğal ve profesyonel şekilde yapılıyor.

Haberin Devamı

Kalıcı makyajın özel cihaz ve ürünlerin profesyonel ellerle birleştiğinde, ortaya oldukça başarılı sonuçlar çıktığını, bilinçsiz ve eğitimsiz kişiler tarafından yapıldığı zaman ise görüntünün olumsuz ve kötü sonuçlar verdiğini ifade eden Long Time Liner Conture Makeup Markası Türkiye Distribütörü, uygulayıcısı ve eğitmeni Ergül Keskin, bu işin çok iyi eğitimler ve çalışmaktan geçtiğini belirtti.

AMAÇ DOĞAL GÖRÜNÜMÜ SAĞLAMAK

Kalıcı makyajın doğal görünümü bozmaması gerektiğini vurgulayan Keskin, “Kalıcı makyaj, kişinin yüzünde kusurlu, eksik ya da doğuştan gelebilen yerlerini kusursuz bir biçimde kapatmak ve doğal görünümü sağlamak adına yapılır. Bunun için öncelikle ücretsiz ön çizimlerle kişinin yüz hatları ve ten rengine göre bir şekil belirlenir. Hemen ardından ortalama 2-3 saat içerisinde ameliyatsız ve ağrısız bir işlemle doğal bir güzelliğe ve yepyeni bir görünüme sahip olabilirler. Kalıcılık süresi ise kaş uygulamasında 1 ila 2.5 yıl arası, eyeliner ve dudak uygulamasında ise, minimum 2,5 yıl ile 4,5 yıla kadar kullanılabilmektedir” diye konuştu. Uygulamaların yanı sıra eğitimler de verdiğini belirten Keskin, “Bir hafta süren teknik ve temel olmak üzere kapsamlı eğitimler veriyoruz. Eğitimden geçen kişiler cihaz ve sertifikaları ile donanımlı hale geliyor. Mezun olan öğrencilerimize daha sonra ise her konuda desteklerimiz devam ediyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!