Maçların sonucunu mücadele belirler

Güncelleme Tarihi:

Maçların sonucunu mücadele belirler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2020 22:36

Kırmızı-siyahlı ekibe sezon başında katılan Polonyalı futbolcu, “Son şampiyona karşı oynamak kolay olmayacak ancak her müsabaka kazanılabilir. Rakibin yoğun fikstürünü avantaja dönüştürmeye çalışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin iki futbolcusu; Dominik Furman ile Gökhan Altıparmak, Süper Lig’in 8. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacakları Medipol Başakşehir’e, ekip olarak hazır olduklarını söyledi.
Başkent ekibine bu sezon başında Wisla Plock takımından katılan Polonyalı orta saha oyuncusu Furman ile kırmızı-siyahlı ekibin altyapısından yetişen genç santrfor Gökhan Altıparmak, kulübün sosyal medya hesabındaki kanalına konuştu.

TÜM KALBİMLE OYNAMAYA ÇALIŞIRIM

Geride kalan hafta 1-1 sonuçlanan Gaziantep FK maçında alınan bir puana değinerek bireysel ve takım performansını değerlendiren Furman, şunları söyledi:
Maç öncesinde hocamla konuştum. Bana, on numara pozisyonunda görev verdi. Normalde burada oynamıyorum. Bu mevkiye adapte olmaya çalışıyorum. Fakat hocam nerede görev verirse versin, oynayacağım tüm pozisyonlarda tüm kalbimle oynamaya çalışıyorum. Maçın ilk yarısında günümüzde değildik ve tutuk bir oyun sergiledik. İkinci yarıda, daha atak ve daha istekliydik. Özellikle bu bölümdeki oyunumuzla kazanmış olmamız gereken bir müsabakaydı. Ancak böyle zorlu bir maçtan da bir puan almanın kötü olmadığını düşünüyorum.”

RAKİBİN YOĞUN BİR MAÇ TEMPOSU VAR

“Yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile zorlu bir maça çıkacağız. Son şampiyona karşı oynamak kolay olmayacaktır. Fakat her maç kazanılabilir. Biz de bunun için İstanbul’a gideceğiz. Rakibimizin hafta içinde Manchester United maçı vardı. Onu da dikkate almak lazım. Hem lig hem de Avrupa’da mücadele ettiklerinden yoğun bir fikstürleri var. Oynamış oldukları Şampiyonlar Ligi grup maçının bizim için avantaj olabileceğini düşünüyorum. Önemli bir ekibe karşı galibiyet aldılar ama her maçın ayrı bir hikayesi vardır.”

PERFORMANSIMI GİDEREK YÜKSELTİYORUM

Gaziantep FK maçına istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Gökhan ise “İkinci yarı yapılan değişikliklerle birlikte oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Beraberlik golünü attık. Sonrasında pozisyonlar da ürettik. Ben de oyuna daha sonra girerek şans buldum. Performansımın giderek arttığını düşünüyorum. Çalışmalarımın seviyesi de yükseliyor. Antrenmanlarda daha iyisini yapmak için çaba harcayıp, bunları sahaya yansıtmak istiyorum. Medipol Başakşehir maçı iki taraf için de önemli. İyi oyunumuzu sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. İnşallah maç da umduğumuz gibi geçer, ben de oyuna girerim. Gol ya da asistimle skora etki etmeyi umuyorum.”

Maçların sonucunu mücadele belirler


NOBRE’YE SÜRPRİZ KUTLAMA

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir’e yarın konuk olacak olan Gençlerbirliği, günü taktik ağırlıklı çalışma ile geçirdi. Isınma hareketleri ve dar alanda yapılan taktik çalışma, son bölümde oynanan üç takımlı mini turnuva ile noktalandı.
Antrenman sonunda yeni yaşını (40) kutlayan teknik direktör Mert Nobre için futbolcular ve kulüp personeli, sürpriz doğum günü pastası ile küçük bir kutlama gerçekleştirdi. İdman sahasında kesilen pastadan ilk dilimini Mert Nobre’ye, takım kaptanlarından Zargo Toure ikram etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!