Lösemili çocuklardan babalarına özel mektup

Güncelleme Tarihi:

Lösemili çocuklardan babalarına özel mektup
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2015 01:13

Uzun ve zorlu tedavinin henüz başında olan minikler, kaldıkları LÖSANTE’de babalarına mektup yazdı. Tedavi için geldikleri Ankara’da, evlerinden ve babalarından uzak kalan minik kahramanlar yazdıkları mektuplar ile okuyan herkesi hem gülümsetti hem de hüzne boğdu.

Haberin Devamı

Lösemili Çocuklar Hastanesi’nde (LÖSANTE) tedavileri devam eden çocuklar, babalarını uzun süre görememelerinin üzüntüsünü yazdıkları satırlara yansıttı. Babalar Günü için babalarına mektup yazan çocuklar başta anneleri olmak üzere tüm hastane çalışanlarını hüzne boğdu. Daha çok özlemlerinden ve babalarına verdikleri iyileşme sözünden bahseden miniklerden biri de Beratcan Keskin’di. Henüz 9 yaşında olan Beratcan 1 aydır LÖSANTE’de tedavi oluyor. Hastalığı gereği babasını uzun süredir göremeyen Beratcan mektubunda, “Babama söz verdim. Yemeklerimi yiyip, ilaçlarımı içip iyileşip eve döneceğiz. O zaman yine birlikte sinemaya gideceğiz. Babamı dünyalardan çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

BENİM SÜPER KAHRAMANIM

Mektubunda, LÖSANTE’de kendilerine süper kahraman denildiğini dile getiren Yağmur Görer ise henüz 10 yaşında. Kendi süper kahramanı olarak da babasını ilan eden Yağmur, mektubunda, “LÖSANTE’de biz çocuklara süper kahraman diyorlar. Süper kahraman gibi savaşıyoruz kötü düşmanımız lösemiyle. Benim süper kahramanım da babam. Çünkü o da bizim özlemimizle savaşıyor. Çalıştığı için her gün gelemiyor İstanbul’dan Ankara’ya. Ama ben aklının hep bizde olduğunu biliyorum. Canım babam sana söz veriyorum iyileşip yanına geleceğim ve bir daha hiç ayrılmayacağız. Seni çok seviyorum, babalar günün kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

LÖSEMİYİ YENMEYE SÖZ VERİYORUM

Haberin Devamı

Bir başka lösemi savaşçısı Şaver Yavuz ise, babalar günü mektubuna LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer’i de kattı. Şaver, “Babama babalar gününde verebileceğim tek hediyem bir an önce lösemiyi yenip iyileşme sözümdür. Babam ona verdiğim sözleri her zaman tutacağımı bilir. İyi ki benim babamsın. Bir babalar günü mesajımda Üstün amcam için. Üstün amcam da bizi çocukları gibi görüyor, o da lösemili çocukların babası. İyi ki LÖSEV’i kurdu ve LÖSANTE’yi açtı. Bizi düşündüğü için ona da teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!