Londra Fuarı’na Travel çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Londra Fuarı’na Travel çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 15:20

Bu yıl 36’ncısı düzenlenen WTM Londra Fuarı, turizm ve seyahat sektörünün önde gelen profesyonellerini ağırlarken Tempo Travel, Ankara’dan da geniş katılımın gerçekleştiği fuarın gözdesi oldu.

Haberin Devamı

Turizm ve seyahat sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan ve bu yıl 36’ncısı düzenlenen WTM Londra, 2-5 Kasım tarihleri arasında 180 ülkeden 50 binin üzerinde profesyonelin katılımıyla İngiltere’de gerçekleşti. Fuar, bir sonraki yıla ilişkin işbirliği olanaklarının geliştirilmesi, gözlemler yapılarak tahminlerin yürütülmesi açısından turizm sektörü tarafından önemli bir platform olarak görülüyor. Dünyanın en büyüklerinden biri olarak görülen WTM Londra, sezonun ilk fuarı olması nedeniyle turizmciler için oldukça önemli. Bu yıl Türkiye’nin fuarda 783 metrekarelik bir stant alanında 60 kurum ve 120 katılımcı ile temsil edildi.
Fuarda Türk standının gözde ürünlerinden biri de bu yılda Tempo Travel İngilizce sayısı olurken, sadece İngiltere Kültür ve Turizm Ataşeliğinin bankolarında değil, bütün Türk stantlarında okuyucuyla buluştu. Yine bu yıla özel olarak diğer ülke stantlarının bir bölümünde Tempo Travel İngilizce sayısı dağıtıldı. 2016 yılında yurt dışına çıkacak İngiliz vatandaşı sayısında artış beklendiğini belirten Kültür ve Turizm Ataşeliği yetkilileri bu yıla umutla baktıklarını söyledi. Yetkililer, “İngiltere’de ekonomik göstergeler henüz çok iyi görünmese de, ciddi bir toparlanma olduğu biliniyor. Bu da insanların tatile gitme konusunda daha cesaretli hareket etmesini beraberinde getiriyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!