Liderin planı yeni bir seri

Güncelleme Tarihi:

Liderin planı yeni bir seri
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2022 14:58

3 maçlık galibiyet zinciri Manisa’daki beraberlikle kırılan sarı-lacivertliler, Eyüpspor mücadelesine iddialı hazırlanıyor. Başkent ekibi, Erzurum BŞB ve Bandırma karşılaşmalarındaki gibi kazanıp, hem şampiyonluk yolundaki engelleri kaldırmayı, hem de bir rakibini daha kendisinden uzaklaştırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

SPor Toto 1. Lig’de 29. haftayı 59 puan ve en yakın rakibi Bereket Sigorta Ümraniyespor’un 4 puan önünde zirvede geçen MKE Ankaragücü, milli maçlar nedeni ile lige verilen arada 3 günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Sarı-lacivertliler, 30. haftada, ligde 5. sırada bulunan Eyüpspor ile karşılaşacak.
Başkent ekibi, zorlu maça iddialı hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 2-0 yenilen ve sezondaki ilk mağlubiyetini alan sarı-lacivertliler, hem rövanşı almayı, hem ligin son bölümüne girildiğinde kazanıp şampiyonluk yolundaki engelleri kaldırmayı hem de Erzurum BŞB ve Royal Hastanesi Bandırmaspor maçlarında olduğu gibi bir rakibini daha kendinden uzaklaştırmayı hedefliyor.
Bursaspor, BB Erzurumspor ve Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısındaki 3 maçlık galibiyet serisi deplasmandaki Manisa FK beraberliği ile bozulan başkent ekibi, kendi sahasında seyircisinin de desteği ile yeni bir seri başlatma amacında.
Ankaragücü’nün başkanı Faruk Koca, kritik sürece girilirken yaptığı değerlendirmede, 4 maçta elde edilecek 8 puanın kendilerini hedefe götüreceğini söylemişti. Sarı-lacivertliler, Eyüpspor maçının ardından deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

İKİ OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Ankaragücü’nde üç günlük iznin ardından çalışmalar Beştepe Tesisleri’nde başlarken, Teknik Direktör Mustafa Dalcı, Eyüpspor maçıyla ile birlikte yeni bir döneme gireceklerini, ligin bitimine kadar olan bölümde en az hata ile yol almak istediklerini dile getirdi.
Başkent temsilcisinde Ümit Milli Takım’da yer alan Ali Kaan Güneren ile sakatlığı devameden Portekizli oyuncu Tiago Pinto, antrenmana katılmadı. Manisa FK maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ali Kaan Güneren, Eyüpspor’a karşı forma giyemeyecek.
Ankaragücü yönetimi, 3 Nisan’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan Eyüpspor maçının biletlerini dünden itibaren satışa sunarken, bilet fiyatlarını tüm tribünler için 20 TL olarak belirledi.

Haberin Devamı

TEK YÜREK ANKARAGÜCÜ

Ankara ve Ankaragücü temalı uzun metraj “10 Numara senaryo” yarışması sonuçlandı. Yarışmayı, Eyüp Coşkun’un, “Tek Yürek Ankaragücü Bir Taraftarın Hikayesi” adlı senaryosu kazandı. Yarışma sonunda, Ankara Ticaret Odası Konferans Salonu’nda bir tören düzenlendi.
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kent dışında olması sebebiyle video konferans ile organizasyona katıldı. Törene; Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayit Atalay, Ankaragücü Başkan Yardımcısı Hakan Bilgin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankaragücü yönetim kurulu üyeleri; Hakan Saral, Mehmet Şanal ve Kamil Karip, Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, Denetim Kurulu üyesi Osman Destici, Disiplin Kurulu Üyesi Selçuk Özdemir ve Başkan Danışmanı Recep Poyraz katıldı.
Törende, Ankaragücü marşlarının bestecisi Tolga Duman sahne aldı. Ömer Faruk Bostan da geceye renk kattı. MKE Ankaragücü’nün tarihinin anlatıldığı video gösterimi sırasında şarkı ve marşlar söylendi.
Senaryo için bir sinema filmi çekileceği ifade edildi. Çekimin Ankaragücü’nün kuruluş tarihi olan 31 Ağustas’a kadar tamamlanması, filmin Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya geliş tarihi olan 27 Aralık’ta da vizyona girmesi planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!