Lezzet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Lezzet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2013 00:00

Divan Ankara Cluster Executive Chef’i ve Chaine des Rôtisseurs üyesi olarak Ali Açıkgül, dünyanın en iyi 22. restoranı olan Michelin yıldızlı Le Gavroche Restaurant’ta çalışan Şef Tolgar Mireli ve dünyanın en iyi 100 restoranından biri olan Michelin yıldızlı Restaurant Hubertus’ta çalışan Şef Kevin Förster, özel hazırladıkları mönülerini, bu akşam Ankaralılara sunuyor.

Haberin Devamı

Divan Otel’de gerçekleşecek gecenin mönüsünde ise Hindistan cevizi ve çarkıfelek meyvesi jölesi eşliğinde tavuk consomme, hardalla marine edilmiş patates ile füme edilmiş yılan balığı, ilkbaharda yumurta kombinasyonu, körili karnabahar, mantarlı knödel ve susamlı kuşkonmaz eşliğinde “Sous Vide” tekniği ile pişirilmiş dana bonfile gibi yiyecekler bulunuyor. Özel geceye katılım ise 20 kişiyle sınırlı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!