Leopar seçmesine büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Leopar seçmesine büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 00:00

Keçiören Aktepe Stadı’nda yapılan Ankaraspor A.Ş. Futbol Okulu seçmelerine farklı kentlerden oyuncular katıldı.

Haberin Devamı

Ankaraspor A.Ş. Futbol Okulu’nun hafta sonu yapılan seçmelerine, Ankara başta olmak üzere diğer illerden gelen oyuncular büyük ilgi gösterdi. Aktepe Stadı’ndaki seçmelere ilk gün 1996 ve 97 yaş grupları katılırken, 2. gün 1998 ve 99 yaş grupları denendi. Futbol Okulu antrenörlerinin tam kadro katıldığı seçmelerde, ilgili yaş grubundaki bine yakın oyuncu arasında yetenekli gençler tespit edilmeye çalışıldı.

FUTBOL AŞKI ENGEL TANIMAZ

A2 Türkiye Şampiyonası’nda mavi-beyazlı ekibe destek için Fethiye’ye giden ve dönüşte Afyon yakınlarında kaza geçiren altyapı antrenörlerinden Semih Tur ve Volkan Arat da takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Elim kazada sol bacağını kaybeden U17 Teknik Sorumlusu Semih Tur ve U16 Teknik Sorumlusu Volkan Arat seçmelerde 2 gün boyunca yetenek avcılığı yaptı.
Seçmelere büyük ilgi olduğunu belirten Ankaraspor A.Ş Gençlik Geliştirme Direktörü Çağatay Şalap, “2 gün boyunca bine yakın gencimizi izledik ve aralarından yetenekli gördüklerimizi seçmek için büyük uğraş verdik. Ankaraspor’un verdiği eğitim ve Ankaraspor kalitesinin ispatı olan bu yoğunluk, açıkçası beni ve antrenör arkadaşlarımızı mutlu etti” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!