Kuzeykent’te yaşam eylül ayında başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kuzeykent’te yaşam eylül ayında başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 16:51

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, protokol yolunun yanında inşa ettikleri KuzeyKent’te oturumun eylül ayında başlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Ankara’da yeni, nezih bir yaşam alanı oluştuğuna dikkat çeken Turan, 26 Mart’ta da serbest satışa çıkacaklarını açıkladı. Hürriyet Ankara bürosunu ziyaret eden Turan şöyle konuştu:

Kuzeykent’te yaşam eylül ayında başlıyor
BUTİK BİR YAŞAM OLACAK

“Dört yıldır uğraştığımız bir proje. Orada çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor. Ankaralılara da çağrımız var. Bu proje o bölgeyi tetikleyecek, tetikledi de zaten. Ankara’da üç-beş yıl sonra KuzeyKent, kendi içinde butik bir yaşamı olan, nezih bir yaşam alanı olacak. Sadece binayı yapmıyoruz. Oranın yaşam alanı olması için kafetarya, restoran gibi farklı alanlar oluşturduk. İstanbul’daki Ataköy gibi butik bir yaşam olacak. Kuzey Ankara’da bu yılın 9’uncu ayında oturmaya başlanacak. 26 Mart’ta da serbest satışa çıkıyoruz.” Turan, Kuzey Ankara’ya sık sık gidip sürekli gezdiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK REKREASYON ALANI

Ankara’nın kuzeyinde Protokol Yolu olarak bilinen bölgede inşa edilen “KuzeyKent Projesi’nde ilk etapta 250 konut ‘Açık Artırma Yöntemi’ ile satışa sunulmuştu. TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede 5 bin 82 konutun yanı sıra ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor ve ibadet tesisleri ile Ankara‘nın en büyük rekreasyon alanı bulunuyor.

Kuzeykent’te yaşam eylül ayında başlıyor

Hürriyet Ankara bürosunu ziyaret eden TOKİ Başkanı Ergün Turan, Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Haber Koordinatörü Deniz Gürel’e açıklamalarda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!