Kursiyerlerin resim sergisi

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerlerin resim sergisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2010 00:00

Kayıhan Keskinok Sanatyapım Atölyesi Resim Sergisi, düzenlenen kokteylle açıldı. Sergide, ünlü ressam Keskinok’dan ders alan kursiyerlerin resimlerin sergilendi.

Yurtiçi ve yurtdışında açtığı sergilerle, Türk resminin gelişmesine ve tanınmasına büyük katkı sağlayan ünlü ressam Kayıhan Keskinok, birikimlerini ressam adaylarına aktarıyor.

16 Temmuz’a kadar açık

Keskinok, Galeri Sanatyapım sergi salonunda çok sayıda kursiyere resim dersleri veriyor. Ünlü ressamdan ders almanın ayrıcalığını yaşayan kursiyerler de, yıl sonunda düzenlenen karma sergi ile eserlerini sanatseverlerle paylaşma imkanı buluyor. Bu sergilerden biri de, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kokteylle açıldı. Kayıhan Keskinok Sanatyapım Atölyesi Resim Sergisi, Galeri Sanatyapım’da 16 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

Sertifikaları verildi

Serginin açılış kokteyline, sergi salonu sahibi fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel ve kızı Ayla Demirel ev sahipliği yaptı. Kokteyle, Kayıhan Keskinok’la birlikte, çok sayıda kursiyer katıldı. Keskinok, konuşmasında 20 yıldır kursa devam eden öğrencilerin olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Konuşmanın ardından, 20, 10 ve 4. yılını dolduran kursiyerlere sertifikaları verildi.

Nar tablosu sergilenmişti

Altı yıldır kursa devam eden Neşe Boysanoğlu’nun geometrik çizgilerden oluşan nar tablosu sergilenmişti. Eser, davetliler tarafından çok beğenildi. Sergide Berrin Veske Merzifonluoğlu’nun 20 yılı aşkın bir süredir yaptığı çalışmaların bir araya getirildiği ve gelin şekli verilen eseri de vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!