Kursiyer kadınların el emeği göz nuru sergisi

Güncelleme Tarihi:

Kursiyer kadınların el emeği göz nuru sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 11:14

Kursiyer kadınların el emeği göz nuru sergisi

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ / PURSAKLAR(Ankara), (DHA)- PURSAKLAR Halk Eğitim Merkezi (HEM) ile Belediye tarafından düzenlenen '8. Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi'  halkın ziyaretine açıldı. Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'ndaki serginin açılış kurdelesini Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcıları birlikte kesti.
İlçede çeşitli kursa katılan yüzlerce kadının yaptığı görücüye çıkan el emeği göz nuru ürünlerin açılışına Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i vekaleten Başkan Yardımcıları Ertuğrul Çetin, Osman Kayaer, Ercan Doğan, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, HEM Müdürü Orhan Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.Kortej yürüyüşü ile başlayan sergi açılışı protokol konuşmaları, halk oyunları ve mehter gösterisi ile devam etti. Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, yapılan çalışmaların bulunduğu stantları gezerek el emeği ürünleri inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan protokol üyeleri, büyük emekler vererek ortaya birbirinden güzel tasarımlar çıkartan kadınları tebrik etti. Hanımlar da yapmış oldukları çalışmalardan protokol üyelerine hediye ederek “Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruzö diyerek duygularını ifade etti.
Protokol üyeleri ve açılışa katılan halk, birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergiyi gezdikten sonra verilen kokteyle katıldı. Büyük beğeni toplayan sergi Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda halkın ziyaretine açıldı. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!