KÜMEDE KALIN 1 MİLYONU ALIN

Güncelleme Tarihi:

KÜMEDE KALIN 1 MİLYONU ALIN
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 00:00

Futbolcuların saha içindeki özverili mücadelesine, yönetim kanadından tam destek geldi.

Haberin Devamı

Samsunspor zaferinin ardından umutların yeniden yeşerdiği Ankaragücü’nde, ligin en kritik 4 maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Samsunspor maçının galibiyet primi olan 3’er bin TL, Boluspor karşılaşması öncesinde futbolcuların hesabına yatırılacak.

Yönetim kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Fatih Mert, Ankaragücü’nün yaşaması ve kurumsallaşması adına başarılı çalışmalar yürüttüklerini, yakın zamanda da önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Ankaragücü’nün, Samsun deplasmanından 4-2’lik zaferle dönüp yaşama umutlarını yeniden yeşertmesinin ardından, yönetim harekete geçti. Samsun maçı dönüşünde Mehmet Yiğiner başkanlığında toplanan yönetim kurulu, ligde kalma primini, toplam 1 milyon TL olarak belirledi.
Yönetim kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Fatih Mert, takımın üst üste 2 galibiyet aldığını, önlerinde 4 kritik maçın olduğunu belirterek, “Ankaragücü’nün genç kadrosu, saha içinde çok saygın bir mücadele veriyor. Yönetim, teknik ekip ve oyuncu grubu olarak, bu yürekli ve onurlu direnişi, ligin sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız” dedi.
Mevcut yönetimin Ankaragücü’nün yaşaması ve kurumsallaşması adına bugüne kadar başarılı çalışmalar yürüttüğünü, yakın zamanda önemli adımlar atacağını vurgulayan Mert, şunları söyledi:
“Ligde kalırsak, takım kadrosuna toplam 1 milyon TL prim dağıtacağız. Samsunspor maçının galibiyet primi olan 3 bin TL’yi de Boluspor maçı öncesinde oyuncuların hesabına yatıracağız. Samsun maçından sonra soyunma odasına inen yönetimin primi açıklayamadığı söylentileri asılsız. Biz, maç öncesinde rakamı belirlemiştik. Oyuncular, galibiyet sevincini yaşarken, başkanımız yanlarına gitti, kendilerini kutladı ve oradan ayrıldı. Böyle ucuz şeylerle, kulübü ve takımı yıpratmasınlar. Ayrıca, kimsenin prim alacağı da yok.”

Haberin Devamı

SAHA DIŞINDAKİ ÖZVERİ VE ÇABA GÖRÜLMELİ

“Beştepe tesislerindeki büyük tadilat devam ediyor. Kongrelerin yapıldığı salonu; muhasebe, kulüp müdürlüğü gibi idari personel alanlarına dönüştüreceğiz. Bu çalışmanın yüzde 75’lik bölümü tamamlandı. Üst kat başkanlığa, orta kat yönetime ait olacak. Ligin bitimiyle birlikte, futbolcuların kaldığı bölümde yenileme çalışmalarına başlayacağız. Bu yönetim, göreve geldiğinden bu yana, devre arası kampı, deplasmanda kalınan otel, ulaşım, malzeme ve yemek gibi her konuda, Süper Lig takımlarının sahip olduğu şartları, oyuncularına sağlamaya çalıştı. İmkanlarını seferber edip, başarılı oldu. 3 milyon TL’nin üzerinde para harcadı. Saha dışındaki bu çabayı ve özveriyi de herkes görmeli.”

Haberin Devamı

BAŞBAKANLIK GENELGESİ SIKINTI YARATIYORMUŞ

“Ankaragücü, MKE’den maddi yardım alamıyor. Bize, Sayıştay denetimi ve Başbakanlık tasarruf genelgesi nedeniyle, bu yönde verilecek desteğin sıkıntı doğurabileceği söylendi. Ancak, Tavşanlı Linyitspor ile bazı kulüplerin, bağlı olduğu kurum ve kuruluşlardan bağış ve yardım aldığı bilgisine ulaştık. Elimizde bilgiler ve belgeler var. Dosyalarımız hazır. Biz de MKE’den maddi destek istiyoruz. Bununla ilgili olarak, başkanımız Mehmet Yiğiner, bugün Milli Savunma Bakanımız ile görüşüp, durumu anlatacak. MKE Genel Müdürümüz ile de temasımız olacak.”

BANKAYA GİTMEYİP TANDOĞAN’A GELSİNLER

“Kulübe üyelik konusunda ilgi her gün artarak devam ediyor. Ancak bir süre önce 4 ismin, banka hesabına para yatırıp üyelik işlemi yaptığını gördük. Kulübün gelirleri üzerinde haciz olduğundan, bunun kulübe hiç bir katkısı yok. Ankaragücü’nün sıcak paraya ihtiyacı var. Üye olmak isteyenlerin, Tandoğan’daki tesislere gelip, makbuz karşılığı bu işlemi yaptırmalarını istiyoruz.”
“Samsunspor maçına gelen taraftarlarımız, seyircisiz oynanacak Boluspor maçını stadın çevresinde izlemek istediklerini belirtip, Başkanımız Mehmet Yiğiner’den istekte bulundu. Bu yönde de bir çalışma başlatıldı. Pazartesi günkü maç için 19 Mayıs Stadı’nın dışındaki uygun bir alana dev bir ekran kurmayı ve taraftarla bütünleşmeyi planlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!