Kuğulu’da kuraklık panayırı

Güncelleme Tarihi:

Kuğulu’da kuraklık panayırı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 00:00

TEMA Vakfı Ankara Temsilciliği, "17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü" nedeniyle çölleşmeye dikkat çekmek ve suyun önemini vurgulamak amacıyla Kuğulupark’ta panayır düzenledi.

Vakfın Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, söz konusu etkinliği, keyifli bir kermes ortamında, Dünya Çölleşme ve Mücadele Günü nedeniyle kamuoyunu bilgilendirmek ve çölleşmeye dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Geleneksel olarak, birkaç yıldır Kuğulupark’ta panayır düzenlediklerini belirten Ekremoğlu, bu kapsamda, stant sahiplerinin ve TEMA gönüllülerinin elde ettikleri gelirin, vakıflarına bağış olarak döneceğini söyledi.

Kuğulupark’ın merkezi ve hareketli bir yer olması nedeniyle halkın, özellikle de gençlerin ilgisinden memnun olduklarını dile getiren Ekremoğlu, "Panayırın, özellikle öğleden sonra çok daha kalabalık olmasını bekliyoruz. Umarım amacımıza ulaşırız. Keyifli ve aynı zamanda bilgilendirici bir çalışma oldu" dedi.

Etkinlik kapsamında, bir grup Yavru Tema öğretmeni de Vakfın, çevre konusuna dikkat çekmek amacıyla siyasi parti ve seçmenlere yönelik hazırladığı "Çevre Manifestosu"nu okudu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!