Kubat’tan muhteşem yaz konseri

Güncelleme Tarihi:

Kubat’tan muhteşem yaz konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2010 00:00

Yenimahalle Belediyesi yaz akşamlarında birbirinden ünlü isimlerle Yenimahallelileri buluşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de tüm coşkusu ile devam eden yaz konserlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, “Sıcaklıkların gitgide arttığı bu günlerde vatandaşlarımızın huzurlu ve eğlenceli geceler yaşaması için düzenlediğimiz konserlerle binlerce kişi bir araya geliyor. Bu gecede aileleriniz ile birlikte müzik keyfini Kubat’la doyasıya yaşayacaksınız” diye kaydetti.

Bu bir ayrıcalık

Çoluk çocuk demeden Cemre Parkı’nda bir araya gelen binlerce Yenimahalleliye seslenerek yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, “ Göreve geldiğimiz ilk günlerde 15 bin kişiyi ilgilendiren Demetevler’in tapu sorununu çözdük. Gazi Üniversitesi ile birlikte ilçemizin büyük bir açığını kapatacak olan diş polikliniğini hizmete açtık. Asfaltlar, bordürler, kaldırımlar gereken ne varsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri sizlerle birlikte gösteriyoruz” dedi.

Cemrede on binler bir arada

Sunuculuğunu Ayşe Egesoy’un yaptığı konser programında, Kubat’ın dillerde yer etmiş birbirinden güzel şarkılarını Yenimahalleliler hep bir ağızdan söyledi. Sıcak havaya aldırmayan binlerce kişi Kubat’ın şarkıları ile gönüllerince eğlenip halaylar ile coştular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!