Köpekler bizi korkutuyor

Güncelleme Tarihi:

Köpekler bizi korkutuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2022 16:45

Altındağ’ın Doğantepe Mahallesi’nde önceki gün sokak köpeklerinin saldırısıyla yaralanan Ramazan Aslan yaşadıklarını, “Kaçamadım. Beni parçaladılar. Korkudan dışarıya çıkamıyorum. Köpekler bizi korkutuyor” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

Altındağ Doğantepe Mahallesi’nde önceki gün evinin yakınında gezdiği sırada 4 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan ve bacağı ile kolundan yaralanan Ramazan Aslan (10) tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu edildi. Aslan güvenlik kamerasına da yansıya olay anını, “5-6 köpek kovaladı. Kaçamadım. Beni parçaladılar. Canım çok yandı. Mahallede çok köpek var. Korkudan dışarıya çıkamıyorum. Ben amcamlara doğru yürüyordum. Sonra da bir baktım köpekler ayağıma sarıldı. Bacağımdan etimi kopardılar. Sonra da oradaki abi geldi beni kurtardı. Köpekler bizi korkutuyor” sözleriyle anlattı.

‘DEFALARCA ŞİKÂYETTE BULUNDUK’

Süpürge fırçasıyla 10 yaşındaki çocuğu kurtaran esnaf Murat Çetin’in (43), olayın ardından Ramazan Aslan’ı evinde ziyaret etti. Küçük çocuk ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Çetin, “Çocuğu köpekler kovalıyordu, düştüğünü gördüm. Ben de süpürgenin fırçasını alıp peşinden koştum. Köpekler dağılmaya başladı. Mahalleli olarak bıktık. Hiç kimse çocuğunu sokağa çıkaramıyor. Köpekler sürekli saldırıyor. Biz defalarca gerekli mercilere şikâyette bulunduk. Geliyorlar, işlem yapıp gidiyorlar. Köpekleri toplamıyorlar” dedi. 

Köpekler bizi korkutuyor
Bacağından ve kolundan yaralandıktan sonra Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ramazan Aslan, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!