Kooperatifçilik Otobüsü Mamak’ta bilgilendirecek

Güncelleme Tarihi:

Kooperatifçilik Otobüsü Mamak’ta bilgilendirecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2020 02:36

Ticaret Bakanlığı’nca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında geçtiğimiz şubat ayında yola çıkan ve pandemi süresi boyunca faaliyetine ara veren Kooperatifçilik Otobüsü, normalleşme süresinde yeniden yola çıktı.

Haberin Devamı

Ankara’nın ilçelerini gezecek otobüsün ilk durağı Mamak Kutludüğün Mahallesi oldu. Otobüs ile kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak, alanında uzman kişiler tarafından markalaşma, pazarlama eğitimlerinin verilmesi hedefleniyor. Mamak Kadın Kooperatifi hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Önümüzdeki günlerde de hanımlarımızın ürünlerini satabileceği alanlar oluşturacağız” dedi. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aksoy da, “Kooperatifçiliğin her sektörde yaygınlaşması gerekmektedir” diye konuştu.

Kooperatifçilik Otobüsü Mamak’ta bilgilendirecek

Köse ve Aksoy, Mamak Kadın Kooperatifi üyesi kadınların çalıştığı fırını gezdi, Kutludüğün ekmeğinin yanı sıra, kadınların doğal ürettiği yoğurttan, reçele, marmelattan salçaya birçok ürünü inceledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!