Konteynerlerle Ahi Evran Mahallesi

Güncelleme Tarihi:

Konteynerlerle Ahi Evran Mahallesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2023 14:35

Ankara’daki Kırşehirli Dernekler Federasyonu, depremzedeler için konteyner kampanyası başlattı. Yapımı tamamlanan 40 konteyner, deprem felaketinden en çok etkilenen il olan Hatay’a gönderildi.

Haberin Devamı

Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) desteği ve AFAD’ın koordinasyonunda yapımı tamamlanan konteynerler ile Hatay’da ‘Ahi Evran Mahallesi’ kuracaklarını belirten Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, bu mahallede Ahi Evran, Neşet Ertaş, Cacabey ve Aşık Paşa sokaklarının olacağını söyledi. “Gün ülkenin tüm kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarıyla tek yürek olma günüdür” diyen Gökçınar, şu ifadeleri kullandı:

Konteynerlerle Ahi Evran Mahallesi

ALLAH MİLLETİMİZE BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

“Tüm ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi içine alan deprem sonrasında Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak, tüm derneklerimiz ve iş insanlarımızla birlikte bölgeye ayni ve nakdi yardım çalışmalarını yapmış olduğumuz koordinasyonla başlatmış bulunduk. Bağlı bulunan derneklerimiz ve iş insanlarımızla birlikte bölgede konteyner kent kurulma çalışmalarına katkı sağlamak düşüncesiyle Ankara’da yaşayan Kırşehirliler olarak, 40 konteyner yaptırarak bölgeye gönderilmesi noktasında karar aldık. Yapımı tamamlanan 40 konteyneri Ankara 2. Organize Sanayi Bölgesi’nden, deprem bölgesi Hatay’a gönderdik. ‘Asrın felaketi’ olan ve ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Depremden yaralı olarak kurtulan depremzede vatandaşlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah memleketimize milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmaması için de dua ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Haberin Devamı

Konteynerlerle Ahi Evran Mahallesi

 

BAKMADAN GEÇME!