Komşuların köpek besleme kavgası

Güncelleme Tarihi:

Komşuların köpek besleme kavgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2022 15:10

Sincan’da bir sitenin içinde sokak köpekleri beslendiği iddiasıyla iki grup arasında kavga çıktı. Uçan tekme ve yumrukların atıldığı kavgayı polis biber gazı sıkarak durdurdu.

Haberin Devamı

Sincan’da yaşayan Yüksel G., komşuları Sultan T. ve Melek Ö.'nün sitenin çevresinde sokak köpeklerini beslemelerine tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yüksel G., oğlu Ömer Faruk G.'yi arayarak, durumu anlattı. Ömer Faruk G., sitenin önüne gelirken otomobilinin kayması sonucu park halindeki araçlara çarparak durdu. Araçtan inen Ömer Faruk G., tekme attığı Sultan T.'yi yere yıktı. Baba Yüksel G. de Melek Ö.'ye taşlı yumruklu saldırıda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Sultan T. ve Melek Ö. darp raporu alırken, iki taraf da birbirinden şikâyetçi oldu.

KAPLARINI KIRIYORLAR

Olayın taraflarından Sultan T., sokak köpeklerini beslediği için sürekli komşuları tarafından sözlü tacize uğradığını öne sürerek, “Sürekli 'beslemeyin' diye rahatsız ediyorlardı. Boş alanda besliyoruz, hepsi küpeli, kısır ve uysal köpekler. Sürekli köpeklere taş atıp, su kaplarını kırıyorlar, köpekler mama yerken bile taş atıyorlar” dedi. Melek Ö. ise boş arazilerde, insanların olmadığı alanlarda köpekleri beslediklerini kaydederek, “Besleme yaptığımızdan dolayı bizi sindirmeye çalışıyorlar. Köpeklere şiddet uyguladıklarını, taş attıklarını gördüğümüzde yine tepki gösterdik. Bunun sonu köpeklerin ölmesi ya da kadınlara şiddet olmamalı” diye konuştu.

KÖPEKLER BİZE SALDIRDI

Ömer Faruk G. de “Köpek geçen hafta çocuğuma saldırdı. Orada kadına şiddet olayı yok. Benim de bahçemde iki köpek var. Köpekleri uzaklaştırmak istediğimizde bize saldırdılar. Bizzat yumruk atmak gibi bir olay değil. Ortada ağır tahrik var. Ayağımı salladım, o da vurma değil” sözleriyle kendini savundu. 

Komşuların köpek besleme kavgası

Ömer Faruk G.’nin Sultan T.’ye tekme atması güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

BAKMADAN GEÇME!