Komşu mahallelerde çifte çatı yangını

Güncelleme Tarihi:

Komşu mahallelerde çifte çatı yangını
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 15:19

Keçiören’in komşu yerleşim bölgeleri olan Kavacık Subayevleri ve Kamil Ocak mahallerinde önceki gün yangın paniği yaşandı.

Haberin Devamı

Alevlere teslim olan iki ayrı binanın çatısı itfaiye ekiplerince söndürüldü. Gündüz saatlerinde Kavacık Subayevleri Mahallesi Cihangir Caddesi üzerinde bulunan 15 numaralı apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarlı havanın da etkisiyle hızla yayılan alevler, kısa sürede tüm çatıyı sardı. Mahalle sakinleri, komşularını uyararak apartmanın tahliye edilmesini sağladı. İhbar üzerine yangın yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlere müdahalede bulunan itfaiye erleri, bir yandan da binada mahsur kalanların olması ihtimaline karşı arama çalışması başlattı. Panik halinde sokağa biriken mahalleli, korku dolu gözlerle yangını seyretti. Binanın bulunduğu caddeyi şerit çekerek kapatan polis ekipleri, vatandaşları olay yerinden uzak durmaları konusunda uyardı. Yangın, itfaiye erlerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu sonlandırılırken, binada büyük hasar meydana geldi.

EV SAHİPLERİ FENALAŞTI

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde ise Kamil Ocak Mahallesi İzcibaşı Sokak’taki üç katlı apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede çatıyı saran yangını kontrol altına aldı. Hasara yol açan yangın nedeniyle bazı apartman sakinlerinin fenalaştığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!