Kolej’in zafer planı

Güncelleme Tarihi:

Kolej’in zafer planı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2013 01:10

Başkent ekibi ilk maçta yendiği PAOK’u evinde de devirip, gruptan çıkma şansını son 2 maça taşımayı hedefliyor.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÖNDER BÜLBÜLOĞLU, LİG VE AVRUPA’DA BAŞARIYLA YOL ALAN EKİBİNİN DAHA FAZLA İLGİYİ HAKETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Avrupa Kupası F Grubunda, geride kalan 7 maç sonunda 4. sırada bulunan kırmızı-lacivertliler, ilk üç içine girerse, turu geçecek. TED, sonrasında Alba Fehervar ile sahasında ve Nizhny Novgorod’la da deplasmanda karşılaşacak.

Beko Basketbol Ligi ile Avrupa Kupası’nda yoğun bir maç trafiğinden geçen Aykon TED Ankara Kolejliler, iki kulvarda da iddiasını koruyor. Başkent ekibi, Avrupa Kupası Grubunda yarın kendi sahasında PAOK ile kritik bir maça çıkacak. 6 takımın yer aldığı grupta, geride kalan 7 haftada topladığı 10 puanla, 4. sırada bulunan TED’in bir üst tura geçmesi için ilk üç içine girmesi gerekiyor. Başkent temsilcisi için, ikinci sırada yer alan PAOK ile yapacağı karşılaşma büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

EUROCUP’DAKİ ÜÇ MAÇIMIZ DA ÇOK ÖNEMLİ

Aykon TED Ankara Kolejliler Kulüp Başkanı Önder Bülbüloğlu, hem lig hem de Avrupa Kupasında alınan sonuçlardan mutlu olduklarını belirtti.
Geçen yıl Beko Basketbol Ligine yükselen ve sezonu 7. sırada tamamlayan erkek basketbol takımının bu yıl Eurocup’a katılmaya hak kazandığını hatırlatan Bülbüloğlu, şunları söyledi:
“Takımımız, sezon başından bu yana ligde ve Avrupa’da müthiş bir tempoda mücadele veriyor. Şu ana kadar alınan sonuçlar da yönetimimizi ve taraftarımızı mutlu etti. Takımımız, ligde 8 haftayı geride bırakırken 5. sırada bulunuyor. Üst sıralarda yer alan ekiplerin bütçeleriyle kıyasladığımızda başarımızın bir kat daha fazla olduğunu düşünüyorum. Avrupa Kupasında ise grubundan çıkma mücadelemiz sürüyor. İç sahada iki, deplasmanda oynayacağımız bir maçımız kaldı. Çarşamba günü (yarın) sahamızda PAOK ile karşılaşacağız. Yunanistan ekibini deplasmanda yenen ekibimizin burada da galibiyet alacağına inanıyorum. TED Ankara Kolejliler, hem Lig’de hem de Avrupa’da Başkenti ve bizleri başarıyla temsil ediyor. Destek anlamında da daha fazla ilgiyi hak ediyor. Bu sebeple daha çok taraftarımızı ve Ankaralı basketbol severleri maçlarımızda görmek istiyoruz.“
Aykon TED Ankara Kolejliler-PAOK Thessaloniki maçı yarın saat 19.00’da Ankara Arena’da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!