Kızılcahamam'ın Arıtma Tesisi

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamamın Arıtma Tesisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 10:40

Kızılcahamam'ın Arıtma Tesisi

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM Kirmir Çayı üzerine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti. Hava şartlarının uygun olması halinde tesisin yapım çalışmalarına 15 gün içerisinde başlanacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney'in girişimleri sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan koordine çalışmaları sonucu İlbank tarafından ihalesi yapılan Kızılcahamam Kirmir Çayı Atıksu Arıtma Tesisi yapımı, yüklenici firma yetkililerinden Ferhat Çıtak ve Nimet Çelik, Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti. Tesisin yapımı çalışmalarına hava şartlarının elverişli olması halinde 15 gün içerisinde başlanılacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, konuyla ilgili olarak Kızılcahamam'ı ve özellikle köyleri çok yakından ilgilendiren ve yine geçtiğimiz günlerde çözüme kavuşturdukları çöp gibi büyük bir sorunun daha tarihe karışacağını söyledi. Başkan Güney, ayrıca bu önemli çalışmayı yapmanın da kendisine nasip olması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "İlçemize desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!