Kitaplar stantta yazarlar söyleşide

Güncelleme Tarihi:

Kitaplar stantta yazarlar söyleşide
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2022 22:38

Pursaklar’da bu yıl ilki düzenlenen ‘Kitap Günleri Fuarı’ önceki gün başladı. 23 Ocak’a kadar sürecek fuar kapsamında, kurulan kitap stantlarının yanı sıra sevilen yazarlar da okurlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Pursaklar 1.Kitap Günleri’ fuarı önceki gün Pursaklar Yaşam Merkezi’nde başladı. 105 yayınevinin katılım sağladığı fuarda, kültürel yayınların yanı sıra söyleyişi ve tiyatro gösterileri de 23 Ocak’a kadar katılımcılarla buluşacak. Fuar kapsamında açılan stantları gezen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “105 ayrı yayınevi 10 ayrı ünlü yazarımızın söyleyişini beraberinde tiyatro gösterileri, müzikaller her yaş grubunun ilgisini çekecek bir program oldu. Sabah 9.00’dan akşam 18.00’e kadar yaşam merkezimizdeki değerli yayınevlerinin kitaplarını, yine yazarlarımızın imza günlerini takip edebilirler. Bunları sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirler” sözleriyle kentlileri fuara davet etti.

ÜNLÜ YAZARLARLA SÖYLEŞİLER

Fuar programının ilk konuğu olan Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, ‘Edebiyat ve İnsanı Bıraktık mı?’ konulu söyleşi ve imza günü etkinliği ile kitapseverlerle buluştu. Devam eden programlar kapsamında ünlü yazarlar; Alişan Kapaklıkaya, Bekir Develi, İhsan Süreyya Sırma, Mustafa Armağan, Zihni Çakır, Selma Argon Ersoy, Kahraman Tazeoğlu, Ömer Tuğrul İnançer, Saniye Bencik Kangal, İkbal Gürpınar gibi isimler de söyleşi ile imza günü etkinlikleri gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!