Kısıtlama sessizliği

Güncelleme Tarihi:

Kısıtlama sessizliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2020 23:20

COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında, hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması önceki akşam başladı.

Haberin Devamı

Ankara’daki vatandaşlar, kısıtlamanın başlamasıyla evlerine çekildi. Ankaralıların yasağa büyük ölçüde uyduğu görülürken şehrin işlek cadde, meydan ile sokaklarında sessizlik hakim oldu.

Kısıtlama sessizliği


Alışveriş merkezleri, marketler, berberler, kuaförler ve güzellik merkezleri kısıtlamanın başlamasıyla kapanırken lokanta ve restoranlar paket servis uygulamasına geçti.

Kısıtlama sessizliği


Ankara’nın en işlek yerleri arasında olan 15 Temmuz Kızılay Milli İrade, Sıhhiye meydanları, Güvenpark ve Kuğulupark’ta yaya ile araç yoğunluğu en düşük seviyeye indi.

Haberin Devamı

Kısıtlama sessizliği


Kent genelinde önlem alan polis ekipleri, sokak ve caddelerde denetim yaptı, araçları durdurarak sürücü ve yolcuların evraklarını kontrol etti. Denetim sırasında kısıtlamaya uymayanlar bazı kişilere 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı.

Kısıtlama sessizliği


Kısıtlamanın ilk uygulaması dün sabah 05.00’te sona ererken Ankara’da yollar trafiğe açıldı. Şehrin pek çok bölgesinde kontrol noktası oluşturan ekipler, saatler 05.00'i gösterdiğinde uygulamaya son verdi. Uygulamanın sona ermesiyle trafiğe açılan yollarda vatandaş hareketliliği başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!