Kişiliğiniz itibarınızdır

Güncelleme Tarihi:

Kişiliğiniz itibarınızdır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 14:26

Daha önce İletişim Hayat Kurtarır, Lider Benim, Motivasyon Mucizesi ve Algıyı Yönetmek adlı kitapları yayınlanan gazeteci- yazar Yüksel Işık, “Kişiliğiniz İtibarınızdır” adlı kitapla okurun karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Saygınlık ve statü kavramlarıyla ilişkili olarak tanımlanabilen itibarı, bireyin ya da kurumun sosyal statüsünü anlatan bir kavram olarak açıklayan Işık, kitapta hem itibar kavramının kökenini hem de bugün ulaştığı düzeyi anekdotlar, kıssalar, tarihi olaylar ve öyküler eşliğinde anlatıyor. “Sizin aleyhinizde olsa bile gerçekleri kabul edeceksiniz” diyen Işık, itibarlı olabilmek için ilkelere sahip çıkılmasını ve evrensel kurallara uyulması gerektiğini söylüyor. Kitap, sunum ve önsöz dışında “İtibar Nedir? İtibar Nasıl Oluşur? İtibar Nasıl Korunur? İtibar Nasıl Ölçülür? İtibar Nasıl Yönetilir? İtibarın Faydaları Nelerdir?” başlıklarını taşıyan altı bölümden oluşuyor. Kitabın her bir bölümü, bilimsel açıklamaları içerdiği gibi öykü ve anekdotlarla da destekleniyor.

Haberin Devamı

İADE GARANTİLİ KİTAP

“Kişiliğiniz İtibarınızdır” Kitabı, alanında uzmanlaşmış Elma Yayınevi tarafından “İade Garantili” logosuyla basıldı. Kitabın arka kapağına konulan garanti notuna göre, “okur kitabı okuyup beğenilmediyse iade edip, ödediği ücreti yayınevinden geri alabilir.”

Kişiliğiniz itibarınızdır

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!