‘Kırmızı' geceye Ankara damgası

Güncelleme Tarihi:

‘Kırmızı geceye Ankara damgası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 01:23

Reklam dünyasınını bir araya getiren 11. Kırmızı Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. Ankara’nın başarılı reklam ajanslarından SVStudios, İstanbul Zorlu PSM’de düzenlenen ödül töreninde 15 ödülle döndü.

Haberin Devamı

2003 yılından bu yana basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı, 11’inci yılına girdi. Bu yıl, Kırmızı Bölge ve Kırmızı Ödülleri tören organizasyonu ilk defa bir arada gerçekleştirildi. Her iki yarışmada, ajanslar toplam 70 kategoride birincilik ve iki büyük Kıpkırmızı Ödülü için yarıştı. İstanbul Zorlu PSM’deki ödül töreninde Ankaralı reklam ajansı SVStudios; 3’ü Kırmızı, 12’si Başarı Belgesi olmak üzere toplamda 15 ödül alarak Anadolu’nun en çok ödül alan reklam ajansı unvanını korudu. 12 yıl önce, “Bizim esas işimiz müşterilerimize para ve prestij kazandırmak” sloganıyla yola çıkan ajans, bugün bünyesinde müşteri ilişkileri, yaratıcı grup, dijital pazarlama ve yönetim departmanlarıyla toplamda 30 kişilik bir ekip barındırıyor. Aynı zamanda Ankara Reklamcılar Derneği üyesi olan ajans; inşaat, perakende, gıda, otomotiv, AVM ve savunma sanayi sektörlerinde birçok markaya hizmet veriyor.

Haberin Devamı

ÖDÜL SAYISI 33’E YÜKSELDİ

SVStudios’un aldığı ödüller şöyle:
En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Reklam Kampanyası ve En İyi Eğitim ve İnsan Kaynakları Reklamı Kategorilerinde Kırmızı Ödülü. En İyi Reklam Fotoğrafı, En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Reklam Kampanyası, En İyi Eğitim ve İnsan Kaynakları Reklamı, En İyi Moda, Tekstil ve Kişisel Aksesuar Reklamı ve En İyiler Diğer Kategorilerinde 12 Başarı Ödülü. SVStudios, bu ödüllerle birlikte ödül sayısını 33’e yükseltti.

YARATICILIĞA TEŞVİK

Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı; basında reklam ve yaratıcılığın gücünden bahsederek, “Reklam sektörü her geçen gün daha da gelişiyor ve bu bağlamda ortaya koyulan çalışmalar, yazılı basında yaratıcılığı teşvik ediyor. Katılımlarınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!