Kimsesizlerin yuvası yandı

Güncelleme Tarihi:

Kimsesizlerin yuvası yandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2013 00:00

Sokakta yaşayan kimsesizlere sahip çıkmak ve barınmalarını sağlamak amacıyla Ankara Valiliği’nin açtığı Kimsesizler Oteli’nde yangın çıktı.

Haberin Devamı

Ankara Valiliği’nin kimsesiz vatandaşlara sahip çıkmak amacıyla açtığı Ulus’taki Kimsesizler Oteli’nde önceki gün yangın çıktı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Büyük bir bölümü yaşlı olan vatandaşlardan ölen ya da yaralanan olmadı.

KORKULU GÖZLERLE İZLEDİLER

Anafartalar Mahallesi Demiray Sokak üzerinde bulunan, Ankara Valiliği’ne ait Kimsesizler Oteli’nin yatakhane kısmının bulunduğu çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri çatı katından yükselen alevlere müdahale ederken, polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Büyük çapta maddi hasarın geldiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Evsiz kalan kimsesizler yangını korku dolu gözlerle izlerken, çok sayıda itfaiye ekibinin çalıştığı yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

ÇARESİZCE BEKLEDİ

Kimsesizler Oteli’nde çıkan yangın kısa sürede müdahale edilerek söndürüldü. Ancak kısa sürede söndürülen yangının soğutma çalışmaları devam ederken, bir kimsesizin çatı katının hemen altında yatıyor olması dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!