Kılıçdaroğlu: 'Başkanlarımızı kutluyorum'

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızı kutluyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2021 01:53

Yenimahalle Belediyesi, Ata Mahallesi’ndeki ilçenin 12’inci kreşi olan Havva Gürbüz Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin özel bir törenle hizmete açtı.

Haberin Devamı

Törende katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Belediye başkanlarımıza bakınız nasıl çalıştıklarını görünüz” ifadeleriyle vatandaşlara seslendi özetle şunları söyledi: “İki değerli belediye başkanımızı da dinledik. Bir belediyenin nasıl yönetilmesi gerektiğini özetlediler. Belediye yönetiminde ilkeler belirledik. Vatandaşlar arasında ayrım yapmayacaksınız. Özellikle fakir mahallelere pozitif ayrımcılık yapacaksınız, harcadığınız para sizin paranız değil, milletin parası millete hesap vereceksiniz dedik. Ne kadar güzel ilkeler ve belediye başkanlarımız bu ilkelere uyuyorlar. Bu ilkelere uydukları içindir ki bütün engellemelere rağmen, Ankaralılara geçmişe göre daha güzel hizmetler yapıyorlar. Saygıdeğer belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum.”

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızı kutluyorum


Ankara’ya yapılan yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Bizler Ankara’yı elimizi uzattığımız zaman elimizi tutan tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte yönetiyoruz. Ankara’da her şey yapılır, yapılacak da ama bizim önceliğimiz insan canı, insan sağlığı, eğitim ve darda kalanlar. Hedefimiz Ankara’mızı Mustafa Kemal Atatürk’ün biz emanet ettiği dünya başkentleriyle yarışır bir hale getirmektir” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızı kutluyorum


EŞİT HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları Yüksel Didikoğlu, Duygu Kutlu ve Tolga Kaya’nın da konser verdiği programda Ata Mahallesi sakinlerine seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Seçimlerden sonra buraya (Ata Mahallesi) davet edildim, geldim. Yüzlerce ev var, çamurdan geçilmiyor, yol yok, kaldırım yok, yeşil alan yok. O günlerden bugünlere geldik. Ata Mahallemiz şimdi Ankara’nın en gözde mahallelerinden biri oldu. Sadece bu mahallemizde değil tüm mahallelerimizde Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit yurttaşlığından ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına verdiği eşit hizmet talimatından ilham alarak her yere eşit hizmet götürmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımızı kutluyorum

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekilleri, çok sayıda bürokrat ve Ata Mahallesi sakinleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!