Keçiören Belediyesi'nden yine bir ilk

Güncelleme Tarihi:

Keçiören Belediyesinden yine bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 11:40

Keçiören Belediyesi'nden yine bir ilk

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi ve Türkiye Sutopu Federasyonu iş birliği ile Ankara'da ilk defa sutopu yaz okulu açılıyor. Sutopu Milli Takım Antrenörleri gözetiminde ücretsiz olarak açılacak yaz okuluna 8 -14 yaş arası tüm çocuklar başvurabilecekler.

Etlik Spor Tesislerinde düzenlenecek kurs 4 hafta sürecek ve seçilen başarılı çocuklarla Bağlumspor Sutopu Takımı kurularak müsabakalara katılım sağlanacak. Milli sporcuların yetişmesini amaçlayan sutopu yaz okulu Ankara dışında sadece Bursa ve İstanbul'da var. Keçiören Belediyesi olarak taekwando, masa tenisi, bilardo, bilgisayar, liderlik eğitimi, satranç, değerler eğitimi, gitar ve bağlama olmak üzere 9 farklı branşta da yaz okulu açtıklarını vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi:

"Yaz okullarıyla gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemeyi sürdürüyoruz. Yine bir ilki gerçekleştirerek sutopu yaz okulu açıyoruz. Başarılarıyla gurur duyacağımız gençler yetiştirmek için her türlü desteği vermeye her zaman hazırız".

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!