Kazan’da ilk toplantı

Güncelleme Tarihi:

Kazan’da ilk toplantı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2009 00:00

Kazan Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün başkanlığında toplanan Meclis ilk birleşiminde gündeme alınan on dört maddenin yedisini görüşerek karara bağladı.

Toplantıda, Meclis Başkan Vekillikleri, Katip Üyelikler, Encümen Üyelikleri ve İhtisas Komisyonları seçimi yapıldı. Bir yıl süreyle görev yapacak olan Encümen Üyeliklerine Selami Kubat ve Mehmet Söylemez seçildi. Meclis Başkan Vekilliklerine ise Hakan Gülsün ve Hüseyin Bayar seçildiler.

İhtisas Komisyonlarından Bayındırlık İmar ve İsimlendirme Komisyonu’na beş, Plan Bütçe Komisyonu’na beş, Hukuk Tarifeleri Komisyonu’na beş üye seçilirken, Ulaşım ve Sağlık Komisyonu ile Eğitim ve Kültür Komisyonuna da üçer üye seçildi.

Belediye ve Meclis Başkanı Lokman Ertürk toplantıyı açış konuşmasında "Yeni dönem çalışmalarının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kazan’ın gelişmesi ve kalkınması adına yapılacak hizmetlerde birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum" dedi.

Geçen beş yıl içerisinde Kazan’da önemli yatırımlar gerçekleştirildiğine dikkat çeken Ertürk, Kazan’ın sürekli göç alan ve büyüyen bir ilçe olduğunu, bu nedenle de yatırımların yeni dönemde de hızlı bir şekilde süreceğini kaydetti.

Kazan Belediye Meclisi, 10 AKP, iki Demokrat Parti ve bir MHP’li olmak üzere toplam 16 üyeden oluşuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!