Karnaval başladı

Güncelleme Tarihi:

Karnaval başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 00:00

3. Uluslararası Ankara Tango Karnavalı, başladı. 2 Aralık’a kadar devam edecek festivalde dünyaca ünlü Arjantinli tango yıldızları, gösteriler sunuyor.

Haberin Devamı

Festivalin finali ise Pazar gecesi “Bir Tango Gecesi” gösterisiyle yapılacak. Gecede, ünlü tango yıldızlarına orkestra eşlik edecek. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Uluslararası Ankara Tango Karnavalı, başladı. Mydonose Plaza’daki açılış gecesine çok sayıda tango tutkunu katıldı. Tangoloji Dans Stüdyosu tarafından düzenlenen karnavalda, Ankara’daki tango okullarının yanı sıra diğer illerden de tangoseverler yer aldı. Akşam saatlerinde başlayan açılış gecesi, geç saatlere kadar devam etti. Amatör ve profesyonel pek çok dansçının katıldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu. Geceye katılanlardan bir kısmı piste çıkıp dans etmeyi, bir kısmı da usta dansçıları izlemeyi tercih etti. Karnavalın organizatörlerinden Alper Ergökmen, daha önceki iki karnavaldan farklı olarak bu yıl Arjantin’den ünlü tango yıldızlarının Ankara’ya geldiğini ve karnavalın bundan sonraki yıllarda uluslararası yapılacağını belirtti.

Haberin Devamı

Final pazar gecesi

2 Aralık’taki “Bir Tango Gecesi” gösterisiyle sona erecek karnavala, dünyaca ünlü Arjantinli Tango Yıldızları Javier Rodriguez, Virginia Pandolfi, Esteban Moreno, Claudia Codega, Gaston Torelli, Noelia Hurtado katılıyor. Karnaval, gösterilerin yanı sıra tango eğitimleri ve konserler de sunuyor. Karnaval kapsamında Türkiye’nin ünlü Tango DJ’leri Burçin Arslan, Ramo & Gogo, Murat Elmadağlı ve Ali Işıklı performansları ile tango severleri coşturacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!