Kar mesaisi gece de devam etti

Güncelleme Tarihi:

Kar mesaisi gece de devam etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2020 09:48

Yenimahalle ve Keçiören’de belediyeye bağlı ekiplerin önceki gün sabah saatlerinde başlayan kar mesaisi gecenin ilerleye saatlerine kadar devam etti.

Haberin Devamı

Karı fırsat bilen vatandaşlar ise parklarda karın keyfini yaşadı. Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı ekipler karla kaplı yolları açmanın yanı sıra okul, sağlık kuruluşları ve camii önlerini temizledi. Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yayaların ve sürücülerin mağdur olmaması için mesai yaparak çalışmalarına devam ettiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için tüm imkânları seferber ettik. Tüm gün ilçemizin dört birzyanında tuzlama ve karla mücadele araçlarımız çalıştı” dedi.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Keçiöre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de önceki gece kar mesaisine devam etti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar küreme, kaldırım temizleme ve tuzlama çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yoğun kar yağışı dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiğini belirterek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşan ilçe sakinlerinin 0312 378 77 17 - 0 312 378 77 18 nolu telefonları arayarak taleplerini iletebilecekleri bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!